keselj je nas najkorisniji igrac, covek je uhvatio 4,5 lopti u napadu, dao 4 trojke, nije potrosac lopti. on i savan odlicno igraju
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Kakvo je uzivanje citati index.hr posle ovakve utakmice... Nezgodna grupa?!
@el Jefe
Da Dule vodi ekipu potpisao bih odmah prolaz. Gledao sam ih uzivo u kvalifikacijama i znam sta momci mogu. Dole su svi razocarani sa Radonjicem, a kako je vodio danas protiv BIH to je tuzno.
Dr.Dule ::dobar je u psovanju i kada mu sasa sa prangijom drzi sudiju.
penban ::Dule je odlican trener. Kada se pogleda sa kakvim finansijama je pravio nerealne rezultate u EL, osvajao NLB... pa nije Danilovic tukao Ilgauskasa i kompaniju?! Ako se dobro secam dobio je nagradu za najboljeg trenera Evrope, a sledece godine je nominovan pa je nije osvojio za par glasova i to u ULEB-u gde mi nemamo svoje predstavnike.
Govorio sam o igri rep CG sa i bez Duleta, to su dva sveta. Radonjic je nedorastao da vodi jednu rep na ovakvom takmicenju. Kvalitet rep je takav da se grupa morala proci bez teskoca, a onda se zbog slabe cetvrtfinalne grupe mogao ocivati i prolaz na OI. Da je Srbija u ovoj grupi vec bi bila u polufinalu.
Peyton Manning ::Dragane nemoj mi Duleta dirati!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu