mislim ostaviše tea samog sa 3 a onda on baci ciglu u tablu
ijoš u svakom napadu po ofanzivni skok turaka
ijoš u svakom napadu po ofanzivni skok turaka
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
viking ::sudije nastavljaju sa istom praksom kao pre dve godine u Turskoj. Nas su ponovo zamalo ojadili a ako ste gledali Litva-Nemacka sinoc, videli ste kako se sudi u korist domacina. Nemacki komentator je celo drugo poluvreme urlao iz sveg glasa : SKANDAL; SKANDAL. Kako se blizi finale, bice sve gore i gore sto se tice sudjenja.
TMH34 ::neko je pitao za darka milicica ?..elem..nije u timu iz istog razloga kao sto nije ni igor rakocevic..a to je cinjenica da duda ne zeli da ima igraca koji ce makar malo narusiti atmosferu u timu,bez obzira na to koliko je taj neko dobar igrac...jer realno...nama je ta atmosfera i uigranost donela polovinu pobeda od pocetka ove nove generacije..
DANIJEL BL ::nemoj tako ledeni
Sirmium Samurai ::TMH34 ::neko je pitao za darka milicica ?..elem..nije u timu iz istog razloga kao sto nije ni igor rakocevic..a to je cinjenica da duda ne zeli da ima igraca koji ce makar malo narusiti atmosferu u timu,bez obzira na to koliko je taj neko dobar igrac...jer realno...nama je ta atmosfera i uigranost donela polovinu pobeda od pocetka ove nove generacije..
Ok, cenim to, ali ne mozes mi reci da Teo ne kvati atmosferu. Ja da sam u timu, pizdeo bih na njega (iako ga gotivim kao igraca) + Duda ne sme nista da mu kaze, a ovaj se ponasa jako bahato (garant je to naucio u Grckoj!)
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu