Moram da kazem da poluaktivno pratim transfermarkt.de i pracenje njihovih procenata prelaska igraca u drugi klub, ovako ne verujem da cu pogledati vise od par meceva iako ide na SK. Ima tu do moje profesionalne deformacije. Ispratice se derbi Istocne i Zapadne Nemacke tj RB Lajpcig-Borusija Dortmund.
Upravo sam se setio da je Primera otisla na AS, a Bundesliga se vratila na SK.
Malo o transferima.
Sancho kroz par dana potpisuje za Junajted, izgubio sam se oko osnovnih suma i bonusa, ali ne sumnjam da ce ukupan transfer biti preko 100 miliona. Za pocetak, mora da se navija za ostanak Junajteda u top4.
Aktivirale su se glasine za Haalanda, ja se iskreno oprostio sa njim pre jace od mesec dana.
Ako zamena ne bude toliko dobra, Moukoko ce to da iskoristi samo da se sa veseljakom prvo potpise novi ugovor. Ako se tu nesto sjebe, eto njega u RB dogodine.
RB je bio aktivan van Nemacke, a sada se bacio na lesinarenje konkurencije. Vec neko vreme jure Larioxa iz Volfsburga, a danas iskocilo u novinama da su opano zagrizli za Andrea Silvu iz Ajntrahta. Videcemo koga ce dovesti, ali su se ostrvili na timove iz Zapadne Nemacke. Istorija uzvraca udarac.
Btw, na stranu sto ovu dvojicu jure, ne svidja mi se njihova transfer politika. Lice bas na menadzersku prciju, samo je bivsi trener uspeo da sakrije to.