koliko lose je Lever sutirao penale, strasno...zao mi je, navijao sam za njih, ne volim Atl.Madrid nikako, posebno Simeonea
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
evo ga ovaj kanal snima dok ne izbace nesto bolje https://www.youtube.com/watch?v=73KKxNYKirgCenci ::jel ima negdje da se pogleda snimka penala?
Leno i Oblak su sjajni golmani, mada najvise od svega je odlucilo bedno izvodjenje penala igraca Levera...Bucs ::Steta zbog Arsenala,za dve klase su bolji od Monaka,kostao ih los dan u prvoj utakmici.Knezevi klasican antifudbal igraju,bas da vidim kako ce takticki odigrati u cetvrtfinalu.Atletiko ide dalje,mislim da imaju vece sanse u nastavku takmicenja nego da je Bayer prosao,Leno svaki put procitao stranu u penal seriji,ali dzabe.
Kako su šutali penale, tako su i igrali. Nisu zaslućili prolaz.Peyton Manning ::koliko lose je Lever sutirao penale, strasno...zao mi je, navijao sam za njih, ne volim Atl.Madrid nikako, posebno Simeonea
Peyton Manning ::
ovaj se namrljao pre tekme
ja se nadam da ce Real izbaciti njih, posebno zbog jednog od najodvratnijih likova u fudbalu-SimeoneaSteelers ::ostvario se simeoneu san dakle, nadam se da ce izbaciti real
ja sam za to da ispadnu i barsa i real pa od koga nije bitnoPeyton Manning ::ja se nadam da ce Real izbaciti njih, posebno zbog jednog od najodvratnijih likova u fudbalu-SimeoneaSteelers ::ostvario se simeoneu san dakle, nadam se da ce izbaciti real
Peyton Manning ::ja se nadam da ce Real izbaciti njih, posebno zbog jednog od najodvratnijih likova u fudbalu-SimeoneaSteelers ::ostvario se simeoneu san dakle, nadam se da ce izbaciti real
Steelers ::ja sam za to da ispadnu i barsa i real pa od koga nije bitnoPeyton Manning ::ja se nadam da ce Real izbaciti njih, posebno zbog jednog od najodvratnijih likova u fudbalu-SimeoneaSteelers ::ostvario se simeoneu san dakle, nadam se da ce izbaciti real
svaka mu cast na tome, al mi je odvratan likCenci ::Peyton Manning ::ja se nadam da ce Real izbaciti njih, posebno zbog jednog od najodvratnijih likova u fudbalu-SimeoneaSteelers ::ostvario se simeoneu san dakle, nadam se da ce izbaciti real
Ja iako sam navijač Reala jako volim Simeonea još dok je igrao,jer je davao srce na terenu,i kao trener radi odličan posao i to što stoji rame uz rame uz Real i Barcu,koji samo kupuju igrače dok Atletico mora i nešto prodavati,al dobro popunjavaju sa dovođenjem Griezmana i Mandžukića!
cemu hejt prema velikom Realu?FdS ::Kad bi Real igrao protiv Crvene Zvezde, kontam da bih navijao za Zvezdu.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu