Gledam tabelu i ne verujem sta vidim...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
da,od kad gledam Bundesligu navijam za njih i igram manager sa njima cesto. Jos dok su igrali Naldo,Frings,Hunt,Diego,Owomoyela i da ne nabrajam dalje...Spartacus ::Verder je tebi najdrazi iz Nemacke?
Meni su eto dugi niz godina, da je ostao Saf prosle sezone garant bi ispali u drugu ligu.Generalno mi je postalo smor pratiti Bundesligu zato sto je Bajernov monopol ojacao u poslednje tri godine i vise nikom drugom ne dozvoljavaju da im pridje.
Kad sam bio mali, uvijek sam u viktoriji bio Diego.Peyton Manning ::da,od kad gledam Bundesligu navijam za njih i igram manager sa njima cesto. Jos dok su igrali Naldo,Frings,Hunt,Diego,Owomoyela i da ne nabrajam dalje...Spartacus ::Verder je tebi najdrazi iz Nemacke?
Meni su eto dugi niz godina, da je ostao Saf prosle sezone garant bi ispali u drugu ligu.Generalno mi je postalo smor pratiti Bundesligu zato sto je Bajernov monopol ojacao u poslednje tri godine i vise nikom drugom ne dozvoljavaju da im pridje.
Kako je pocela sezona, sad je odlicna situacija.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu