pa za sad je ok...prati živite 5 različitih porodica...neke više neke manje uspješne....malo sam možda više očakivao ali ko zna
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Da,vrlo...Sirmium Samurai ::Ne, al deluje zanimljivo...
Ovo deluje slicno Budjenju od Antoni De Mela..Darko ::7 velova istine
Ridger Sahe
Sjajna knjiga poceo da citam.Ali zbog faxa prekinuo i cim sve prodje nastavljam evo opisa:
Onaj ko traga za istinom, pronalazi smisao života i ljubav. Put do
istine vodi kroz sedam iluzija. To su velovi koji vas odvajaju od
suštinskog. Čim ih razumete i razotkrijete, sve u životu postaje
jednostavnije i osećate se ispunjenije i srećnije: sukobi nestaju. Veze
se produbljuju i oslobađa se prostor za unutarnji mir i postojanost.
Ridiger Šahe vas u sedam koraka vodi kroz proces oslobađanja. Svako ko
doživi isceliteljsku moć lične istine, uči kako da voli sebe i druge.
I kakvi su utisci?robert de niro ::ja sam tek pre godinu ipo poceo uopste sa citanjem, najvise citam Andrica, omiljen mi je, ali nisam sve procitao, tek 4,5 dela.. Jelena i Znakovi pored puta su na mene ostavili najjaci utisak... Trenutno privodim kraju Godina prodje dan nikad. Par ljudi mi preporucili Robina Šarmu, Kaludjer koji je prodao Ferari i Ko će da ti briše suze... Jel neko procitao to, kakve su?
Iskreno za sada nisam previse odusevljen, ali dosta je dobra. Jbg, potresna, poucna, ima svega...Peyton Manning ::I kakvi su utisci?robert de niro ::ja sam tek pre godinu ipo poceo uopste sa citanjem, najvise citam Andrica, omiljen mi je, ali nisam sve procitao, tek 4,5 dela.. Jelena i Znakovi pored puta su na mene ostavili najjaci utisak... Trenutno privodim kraju Godina prodje dan nikad. Par ljudi mi preporucili Robina Šarmu, Kaludjer koji je prodao Ferari i Ko će da ti briše suze... Jel neko procitao to, kakve su?
Red man ::Da li je neko citao "Vladaoc" od Makjavelija?
I? Kakva je?Raising Arizona ::Red man ::Da li je neko citao "Vladaoc" od Makjavelija?
Nije Vladaoc nego Vladalac
Da, citao sam ja
Raising Arizona ::Korisna je, moze da te nauci cakama za vas koji ste na vlasti, malo da zavedes red ovde na forumu
Sirmium Samurai ::Krecem da citam "Nezavrsene price", red je da upotpunim Tolkinov opus...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu