u BL otvorena nekakva nova knjižara ispod moje kanelarije...EUro Giunti ili nešto tako ...izvana izgleda moćno,moram otići vidjeti i ponudu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Brat Brett ::nije da podržavam pirateriju ali mnoštvo knjiga sam čitao u pdf.
naravno na engleskom.
ništa ne menja pravi papir ali čisto kao alternativu da spomenem.
DANIJEL BL ::u BL otvorena nekakva nova knjižara ispod moje kanelarije...EUro Giunti ili nešto tako ...izvana izgleda moćno,moram otići vidjeti i ponudu
Takodje....jednostavno mi to nije uzivanje nego mucenje...Sirmium Samurai ::Probao u pdf i ne ide...
Covece dosta mi je sto minimum 10 sati dnevno blejim u ekran, papir mi dodje kao odmor!
DANIJEL BL ::Pratim nihova izdanja ali to mi nije zapalo za oko
klodovik ::Davno čitao "Ključevi psihičke magije" od Lavinskog, i to čisto iz radoznalosti...Iako ima delova koji mi se lično ne sviđaju (opisi nekih rituala), ima mnogo toga interesantnog što se može pročitati iz filozofkog aspekta. Kada se malo bolje raznisli o religiji i društvenim događanjima, često se mnoge stvari i ne vide, a ovde su opisane na malo drugačiji način.
Ako neko hoće da "vidi" i ono što obično ne vidimo (iako nam je ispred nosa), preporuka za čitanje...
Damir ::klodovik ::Davno čitao "Ključevi psihičke magije" od Lavinskog, i to čisto iz radoznalosti...Iako ima delova koji mi se lično ne sviđaju (opisi nekih rituala), ima mnogo toga interesantnog što se može pročitati iz filozofkog aspekta. Kada se malo bolje raznisli o religiji i društvenim događanjima, često se mnoge stvari i ne vide, a ovde su opisane na malo drugačiji način.
Ako neko hoće da "vidi" i ono što obično ne vidimo (iako nam je ispred nosa), preporuka za čitanje...
Meni to potrebno nije.Ja vidim siroko
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu