Odmah vadi utoku Kosticu...nema cekanja.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Peyton Manning ::Odmah vadi utoku Kosticu...nema cekanja.
odstraniti nekoga sa casa jer je procitao knjigu ...kakva su ovo vremena i kakvi su ovo profesori...ja bi otisao pravo kod ministra prosveteLiverpool FC ::Izbacio me sa predavanja kad sam to rekao i nije hteo da mi da da se potpisem
Forsyth je zaista genije,ima rijetku moc da te navede da odlutas.Nevjerovatan analiticar sa darom za fikciju.Raising Arizona ::Prelepa tema, i pridruzujem se grupi koja zali sto ne cita vise, iako je mozda u mogucnosti da posveti vremena dobroj knjizi...
Omiljeni autor mi je Frederik Forsajt, pisac politickih i ratnih romana i novela, koji me je osvojio sa svojim "Osvetnikom", a zatim redom sa "Avganistancem", "No comebacks" i drugim romanima i pricama.
Covek je u stanju da koristeci svoje obimno znanje o svetskom poretku, politici i vojnim tajnama, sklopi tako realnu pricu koja je ustvari izmisljena ali vam ostaje u podsvesti ubedjenje da se upravo to dogodilo.
viking ::odstraniti nekoga sa casa jer je procitao knjigu ...kakva su ovo vremena i kakvi su ovo profesori...ja bi otisao pravo kod ministra prosveteLiverpool FC ::Izbacio me sa predavanja kad sam to rekao i nije hteo da mi da da se potpisem
kazi koja glupost...pa nadji mi dva istoricara koji ce da se sloze u svim istorijskim tvrdnjama. Pocnimo od onog da pobednik pise istoriju...pa do drzavnih interesa ( npr Grcka i Makedonija oko Ace i imena MK )DANIJEL BL ::viking ::odstraniti nekoga sa casa jer je procitao knjigu ...kakva su ovo vremena i kakvi su ovo profesori...ja bi otisao pravo kod ministra prosveteLiverpool FC ::Izbacio me sa predavanja kad sam to rekao i nije hteo da mi da da se potpisem
ništa neobično .....knjiga se očito kosi s profesorovim viđenjem istorije
+1viking ::kazi koja glupost...pa nadji mi dva istoricara koji ce da se sloze u svim istorijskim tvrdnjama. Pocnimo od onog da pobednik pise istoriju...pa do drzavnih interesa ( npr Grcka i Makedonija oko Ace i imena MK )DANIJEL BL ::viking ::odstraniti nekoga sa casa jer je procitao knjigu ...kakva su ovo vremena i kakvi su ovo profesori...ja bi otisao pravo kod ministra prosveteLiverpool FC ::Izbacio me sa predavanja kad sam to rekao i nije hteo da mi da da se potpisem
ništa neobično .....knjiga se očito kosi s profesorovim viđenjem istorije
tonykzr ::Jel ko pročitao ovo?
Sirmium Samurai ::Markez je tata! Nadam se da si procitao 100 godina samoće.
Liverpool FC ::irfantial
dobrodosao na NFLFS,zelimo ti lep provod i ugodan boravak na nasim stranicama.
poz
tonykzr ::Jel ko pročitao ovo?
Liverpool FC ::irfantial
dobrodosao na NFLFS,zelimo ti lep provod i ugodan boravak na nasim stranicama.
poz
Freak ::Ja sam prerasli zaljubljenik u zanr epske fantazije i u tom duhu cu preporuciti remek delo Dzordz RR Martina "Song of Ice and Fire" (Pesma leda i vatre) - Ovo delo se sastoji iz do sada objavljene 4 knjige a bice ih ukupno 7. Prica je smestena u izmisljeno kraljevstvo i ne vrti se oko stalnog motiva borbe dobra i zla vec oko borbe nekoliko porodica za tron. Prica je dosta bliza realnosti ali ima dovoljnu dozu fantastike da bi se svrstala u taj zanr. Ko ima vremena i voli ovaj zanr ovo delo spada u sam vrh po svojoj kompleksnosti likova i razlicitih zapleta (svaka knjiga ima 500+ strana).
P.S. U aprilu izlazi visokobudzetna serija u produkciji HBO-a pod nazivom "Game of Thrones" - ovo je inace naslov prve knjige u serijalu i preporucujem da procitate knjigu pre pocetka serije
Pa sto nas ne obavestavas?Sirmium Samurai ::Dobro, provalili ste me... Tonyk izdajice!
Peyton Manning ::Jel citao neko "Vreca kostiju"-Stiven King?
Meni se bas dopala knjiga...
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu