I tako jos jedna sezona ode u zaborav...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ovan ::Pats 4ever ::zar i NO nije igrao bez Brauna pored kojeg Frini ne bi bio toliko superioran i u jednoj i u drugoj ekipi bilo je dosta startera na IR listi. to je amanet am.fudbala.
Ovo je Duletov citat i o tome pricam Fico,sve je ovo sta bi bilo kad bi bilo
da, ali ovaj nije igrao od starta, a freeney je izašao pred kraj prvog poluvremena, tačno u trenutku kada se razmahao napad NO, do tada su jedva prešli pola terena...Izlazak Freeneya i onside kick su u mnogome odlučili SB
.Pats 4ever ::Ovan ::Pats 4ever ::zar i NO nije igrao bez Brauna pored kojeg Frini ne bi bio toliko superioran i u jednoj i u drugoj ekipi bilo je dosta startera na IR listi. to je amanet am.fudbala.
Ovo je Duletov citat i o tome pricam Fico,sve je ovo sta bi bilo kad bi bilo
da, ali ovaj nije igrao od starta, a freeney je izašao pred kraj prvog poluvremena, tačno u trenutku kada se razmahao napad NO, do tada su jedva prešli pola terena...Izlazak Freeneya i onside kick su u mnogome odlučili SB
Fico,neko je razmisljao umesto nas,da su kolti mislili da je bilo bolje da ostane na terenu ostao bi,oni znaju mnogo vise nego mi i ako su ga izvukli imali su DEBELI razlog za to,necu da se stavljam u situaciju ispred Calldwela i kordinatora,ako su to uradili uradili su za dobrobit tima,ne znam bolje od njih
a onside kick je dosta uticao to jeste,Sean Payton voli to cesto da radi secam se prosle godine sam gledao njihove 2 utakmice i u obe je uradio iznenadjujuci onside kick,ali to samo utvrdjuje ono sto sam rekao,saintsi su dosli sa posebnim planom,a kolti odigrali SB kao svaki drugi dan...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu