kol`ko mi je srce puno zbog Drew-a, konacno priznanje za ovog cara...
smucio mi se Gayton "wankfest" na americkim medijima...
smucio mi se Gayton "wankfest" na americkim medijima...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Eule ::U svemu se slazemo osim ove zadnje recenice. Postujem igru Pusija ali ni tehnicki ni generalno nije najbolji QB danasnjice.Pats 4ever ::dr.dule ::Ne znam sta da napisem. legao sam na poluvremenu sa nadom da ce Bris nastaviti kako je odradio 2/4 i vidim da je uspeo. . . glupa zajebancija ono predugacka pauza izmedju poluvremena sa onim muzikantima.
bravo NO
Pajser isduvao. u igrackom kartonu velikih igaca mora stajati gubitak finala. naravno kod ovog ce stajati i da je pussy...mada nije ni tako los bio , valjda. bice zanimljivo koga ce sada da otkrivi....gonzalesa?
bas kad sam se probudio sam na brzak pustio show gde su raspravljali o njemu
Dao je solidnu partiju,svi se slazemo i svi su se slozili,ali ono sto ga odvaja od najboljih je CHOKE!lepo je Deion Sanders rekao a i Vic Carucci je dotakao neke lepe teme
probudih se i pored ovog ispita sam morao da vidim klip zavrsnice,ne treba osuti paljbu po Meningu,covek je solidno odigrao,zaista kako treba,ali je bio i ostao PUSSY,sta se desilo?ono sto urbani Amerikanci zovu CHOKE,sto ne sme da se desava,ona presecna je zaista bila glupost,moguce da mesa boje pa je izmesao zlatno belo sa plavom,ali ona lopta je isla direktno u ruke defanzivca,jeste se on dobro postavio,ali kao najbolji kvoterbek ikada,covek koga je Obama hvalio pre SBa na tvu i pricao da je savrsen,on je to morao da vidi,ovo cu staviti kao zakljucak a vi pricajte dalje sta hocete Mening nema srce,mozemo da pricamo o ovome do sutra,ali ne mozete mi objasniti kako taj covek ima 9-9 u playoffu,a samo nekolicina izgubljenih tokom 10 godina u regularnoj,on je manje izgubio u regularnoj tokom svojih 10 godina nego u playoffu
zasto Big Ben nije napravio presecenu prosle?ili 2006 kad se secamo njegovih fantasticnih drajvova,svi smo mozda gledali ali vise naculi kako je Joe Montana palio i zario terenom sa Jerry Ricom nepogresivo saltajuci 4 puta!Brady je poznat da ima veliko srce a i ima,nikad mu se nije desilo ni u superbolu ni u regularnoj sezoni da zajebe zavrsnicu,igrao je savrseno svaki put nevezano od njegovih igraca,daj mu minut,napravice 14 poena in no time!
Sta se sad desilo,lepo je rekao Sanders,choke,uplasenost Meninga se videla od kad je usao na stadion(licno je bio blizu njega),jeste bio spreman,jeste samouveren,ali i uplasen,pogotovu kod tog poslednjeg bacanja,sad cete mi reci,svima se desi to!jeste!svima se desi tacno u pravu ste,ali u superbolu?u zavrsnici utakmice?kad vi nosite renome najboljeg kvoterbeka IKADA?to jednostavno ne sme da se desi,a i nije se desavalo makar ljudima koji su smatrani za kvoterbekove dekade,konac delo krasi u zivotu,a superbol u nflu,dzaba nama patriotama 16-0 2007 kad dobismo onaj bolan poraz protiv giantsa(i tu je Brejdi akciju pre dao TD i odradio svoj deo posla,pricajte sta hocete,ali odbrana nam je predala superbol,Brejdi je odradio svoj deo posla pogotovu pred kraj)
I na kraju da se ne razumemo,ja sam veliki postovalac igre Pejtona Meninga i on jeste najbolji QB danasnjice,TEHNICKI!,ali i GENERALNO?tvrdim ne!i potvrdice se to sledece sezone
Zopp svima i cestitam i koltama i svecima na dobroj igri
Ovan ::Pats 4ever ::dr.dule ::Ne znam sta da napisem. legao sam na poluvremenu sa nadom da ce Bris nastaviti kako je odradio 2/4 i vidim da je uspeo. . . glupa zajebancija ono predugacka pauza izmedju poluvremena sa onim muzikantima.
bravo NO
Pajser isduvao. u igrackom kartonu velikih igaca mora stajati gubitak finala. naravno kod ovog ce stajati i da je pussy...mada nije ni tako los bio , valjda. bice zanimljivo koga ce sada da otkrivi....gonzalesa?
Dao je solidnu partiju,svi se slazemo i svi su se slozili,ali ono sto ga odvaja od najboljih je CHOKE!lepo je Deion Sanders rekao a i Vic Carucci je dotakao neke lepe teme
probudih se i pored ovog ispita sam morao da vidim klip zavrsnice,ne treba osuti paljbu po Meningu,covek je solidno odigrao,zaista kako treba,ali je bio i ostao PUSSY,sta se desilo?ono sto urbani Amerikanci zovu CHOKE,sto ne sme da se desava,ona presecna je zaista bila glupost,moguce da mesa boje pa je izmesao zlatno belo sa plavom,ali ona lopta je isla direktno u ruke defanzivca,jeste se on dobro postavio,ali kao najbolji kvoterbek ikada,covek koga je Obama hvalio pre SBa na tvu i pricao da je savrsen,on je to morao da vidi,ovo cu staviti kao zakljucak a vi pricajte dalje sta hocete Mening nema srce,mozemo da pricamo o ovome do sutra,ali ne mozete mi objasniti kako taj covek ima 9-9 u playoffu,a samo nekolicina izgubljenih tokom 10 godina u regularnoj,on je manje izgubio u regularnoj tokom svojih 10 godina nego u playoffu
zasto Big Ben nije napravio presecenu prosle?ili 2006 kad se secamo njegovih fantasticnih drajvova,svi smo mozda gledali ali vise naculi kako je Joe Montana palio i zario terenom sa Jerry Ricom nepogresivo saltajuci 4 puta!Brady je poznat da ima veliko srce a i ima,nikad mu se nije desilo ni u superbolu ni u regularnoj sezoni da zajebe zavrsnicu,igrao je savrseno svaki put nevezano od njegovih igraca,daj mu minut,napravice 14 poena in no time!
Sta se sad desilo,lepo je rekao Sanders,choke,uplasenost Meninga se videla od kad je usao na stadion(licno je bio blizu njega),jeste bio spreman,jeste samouveren,ali i uplasen,pogotovu kod tog poslednjeg bacanja,sad cete mi reci,svima se desi to!jeste!svima se desi tacno u pravu ste,ali u superbolu?u zavrsnici utakmice?kad vi nosite renome najboljeg kvoterbeka IKADA?to jednostavno ne sme da se desi,a i nije se desavalo makar ljudima koji su smatrani za kvoterbekove dekade,konac delo krasi u zivotu,a superbol u nflu,dzaba nama patriotama 16-0 2007 kad dobismo onaj bolan poraz protiv giantsa(i tu je Brejdi akciju pre dao TD i odradio svoj deo posla,pricajte sta hocete,ali odbrana nam je predala superbol,Brejdi je odradio svoj deo posla pogotovu pred kraj)
I na kraju da se ne razumemo,ja sam veliki postovalac igre Pejtona Meninga i on jeste najbolji QB danasnjice,TEHNICKI!,ali i GENERALNO?tvrdim ne!i potvrdice se to sledece sezone
daj mi veliku utakmicu koju je on dobio TDom. znači poslednji napad gde Brady postiže TD. SB protiv Ramsa prešao je 40 jardi u SB protiv CAR prešao je 30 jardi. INT u PO protiv SD, INT u PO protiv Coltsa ( ovoga se sećaš nedge oko 4 ujutru kad si mi slao poruku ), ovo su mečevi kada je jurio 3+ razliku. Drugo promašaj Stowera, eh gde je Adam bio.
Pats 4ever ::Ovan ::Pats 4ever ::dr.dule ::Ne znam sta da napisem. legao sam na poluvremenu sa nadom da ce Bris nastaviti kako je odradio 2/4 i vidim da je uspeo. . . glupa zajebancija ono predugacka pauza izmedju poluvremena sa onim muzikantima.
bravo NO
daj mi veliku utakmicu koju je on dobio TDom. znači poslednji napad gde Brady postiže TD. SB protiv Ramsa prešao je 40 jardi u SB protiv CAR prešao je 30 jardi. INT u PO protiv SD, INT u PO protiv Coltsa ( ovoga se sećaš nedge oko 4 ujutru kad si mi slao poruku ), ovo su mečevi kada je jurio 3+ razliku. Drugo promašaj Stowera, eh gde je Adam bio.
INT u PO protiv SD?greska,
1.)bio je fumble
2.)to ne bi bila ni blizu pobede da nije dao TD plus pretvaranje u veoma tesnom vremenu
Buffalo Billis ove godine,nije dao pobednicki tacdaun,nego je dao 2 pobednicka tacdauna
da se ne mlatim mnogo informacijama on vodi rekord u NFLu po last drive wins-ima,ako treba dokaz izvadicu ti ga,LAST DRIVE(poslednji napad),i Fickili,on je protiv divova dao tacdaun ka Mossu,da je bila neka druga odbrana(a ti se bas na nju vadis sto se tice patriota) bio bi to i 3. ring zar ne?zakljucak,Brejdi nikad nije pogresio na kraju tekme
nego superbol je tema pa da ne krivinamo mnogo
Okrenimo se Breesu,igrao je sjajno tokom cele sezone a i krunisao SB definitivno,svaka mu cast
dr.dule ::dogadja se da i najveci izgube mec. Pejton je izgubio zato sto je podbacio kada je trebalo mada ovakvoj odbrani NO dati samo 17 poena je malo cudno.
ono sto sam tvrdio da je Indi prosecna ekipa. da imaju srece sa rasporedom i da je celu pricu vadio Pejton , koji je igrao najbolju sezonu mozda u zivotu.
Ovan ::Pats 4ever ::Ovan ::Pats 4ever ::dr.dule ::Ne znam sta da napisem. legao sam na poluvremenu sa nadom da ce Bris nastaviti kako je odradio 2/4 i vidim da je uspeo. . . glupa zajebancija ono predugacka pauza izmedju poluvremena sa onim muzikantima.
bravo NO
INT u PO protiv SD?greska,
1.)bio je fumble
2.)to ne bi bila ni blizu pobede da nije dao TD plus pretvaranje u veoma tesnom vremenu
Buffalo Billis ove godine,nije dao pobednicki tacdaun,nego je dao 2 pobednicka tacdauna
da se ne mlatim mnogo informacijama on vodi rekord u NFLu po last drive wins-ima,ako treba dokaz izvadicu ti ga,LAST DRIVE(poslednji napad),i Fickili,on je protiv divova dao tacdaun ka Mossu,da je bila neka druga odbrana(a ti se bas na nju vadis sto se tice patriota) bio bi to i 3. ring zar ne?zakljucak,Brejdi nikad nije pogresio na kraju tekme
nego superbol je tema pa da ne krivinamo mnogo
Okrenimo se Breesu,igrao je sjajno tokom cele sezone a i krunisao SB definitivno,svaka mu cast
nisam te pitao šta je bilo u tesnom vremenu, nego u poslednjem napadu, kada je sve ili ništa, nema druge šanse, ok protiv NYG je dao TD al je ostavio 2 minuta NY. Buffalo mislim da nije ekipa gde bi mogli da vagamo o vrednosti QBa zar ne, takvih je PM imao 7 ove sezone. dok TB nije baš toliko pokazao ove sezone, no ne bitno.
ledeni me na ovo naveo sinoć, a protiv Coltsa isto last drive....
po ovome je Big Ben najbolji to kaže statistika....
I PM je vama uvali 20 poena na kraju , pa BB nije smeo da izvodi odbranu itd, ove godine je dobio takvih 7 utakmica, moralo je negde to da se vrati... samo ne treba baš toliko imati dvostruke aršine...Razumem mržnju prema PM ali ne treba biti tooooliko kritičan, svaki QB ima takvih mrlja.
Freak ::Ono sto je dalo krila Saintsima i Breesu pre svega a to je i kljucni faktor pobede je izlazak Freeneya. Cak je i americka televizija konstantno ponavljala snimke u kojima se vidi kako Freeney bukvalno gazi backup LT-a Bushroda iz napada u napad u prvom poluvremenu i kako bez problema rushuje passera na "blind" strani (imao je i jedan sack). Bushrod je i bio obelezen kao faktor X za pobedu Saintsa jer je ocajna zamena za pro bowl LT Saintsa Jamala Brown-a koji je inace FA ove godine i morace mnogo para da iskesiraju ako hoce da ga zadrze. Izlaskom Freeneya Brees je lakse disao i radio je sta je hteo...
Poslednji izmenio Ovan dana Pon 08 Feb 2010, 13:43, izmenjeno ukupno 1 puta
Ovan ::Sve mi se čini da su treneri Coltsa izgubili utakmicu, baš kao što je Payton ( HC Saintsa ) dobio, čovek je pokazao da ima muda. Nije isto otići na poluvreme sa posedom lopte prednosti ili 2.
Poslednji put izmenio Sirmium Samurai dana Pon 08 Feb 2010, 13:48, izmenio ukupno 2 puta
Freak ::Šon Pejton me je totalno oduševio sa akcijama koje je pozivao. Tako treba da izgleda pravi vodja i general ekipe, onside kick, čelendži u pravo vreme, igranje četvrtog dauna... čovek je znao šta mu je cilj, imao je plan i sproveo je taj svoj plan... svaka mu čast. Još jedna stvar je ta da je Pejton arhitekta ovog tima, 4 godine je gradio ovu ekipu od nule i to u poznatim okolnostima dok je Kaldvel nasledio gotovu ekipu... Inače Kaldvel mi je delovao totalno odsutno, bez emocija, bez strasti i želje sinoc... Kao da je želeo da Pejton odluči o svemu pa neka bude kako bude...
Sirmium Samurai ::Samo me interesuje zašto misliš da je trebalo Buš da igra, pa njega bi vratili u teški minus, PT je kompletniji RB i logično je da će on dobiti loptu. Bush može da prodje samo na neke široke pitch-ove i toss-ove i to ako skoči sa 5y u end zonu. Ako je neko trebao da udje onda je to Bell jer on je "short gain man" u ekipi, al se okliznuo na 3. pokušaju, pa verovatno zato nije dobio priliku.
Drugo, pozivanje akcija je tu bilo jako loše. Upravo ono što je Tajnsman sinoć pričao, samo bi trčanje "kroz meso" prošlo protiv odbrane Coltsa. Tamo su LBeri užasno mali i brzi, lako su stizali trčanja na rupe 7 i 8, zato i nisu Saintsi postigli TD.
Colts fan ::Prvo sve cestitke Saintsima bili su bolja ekipa,i da se Freeney nije povredio protiv Jetsa bila bi potpuna druga prica.
Drugo za ovo da Peyton nema srce ili kako vec -Choker(ako vam se vise svidja) je velika glupost, ovaj INT Portera je bila greska Reggie Wayne-a, naime nas napad se bazire na tajming i jasno se na na snimku videlo da se Redzi sapleo i nije stigao na vreme da bude na pravom mestu tako da greska Menninga je u stvari minimalna!
A Brady? Sve cestitke ali ne u rangu Peytona, blizu ali ne.
Colts fan ::Prvo sve cestitke Saintsima bili su bolja ekipa,i da se Freeney nije povredio protiv Jetsa bila bi potpuna druga prica.
Drugo za ovo da Peyton nema srce ili kako vec -Choker(ako vam se vise svidja) je velika glupost, ovaj INT Portera je bila greska Reggie Wayne-a, naime nas napad se bazire na tajming i jasno se na na snimku videlo da se Redzi sapleo i nije stigao na vreme da bude na pravom mestu tako da greska Menninga je u stvari minimalna!
iceman ::Colts fan ::Prvo sve cestitke Saintsima bili su bolja ekipa,i da se Freeney nije povredio protiv Jetsa bila bi potpuna druga prica.
Pa da njemu su uvek drugi krivi, zemlja, vetar, geografska sirina i duzina, linija, navijacice i ostali, ne daj boze da je on.....
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu