McVay je sa Kyleom clan grupe ukletih, ne daj im se da zakace postenog QB-a
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
To je vec nesto, ali ovo su bas telefonirali.SymphonyX ::
Tesko ce Ramsi do poena, jedino neki D/ST touchdown da postignu.
Cim ovako neko nesto kaze onda urekneZver ::Mekvej vodi na HT. Gotovo je ovo. Laku noć....
Poslednji izmenio The Bad Man dana Ned 10 Jan 2021, 02:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Peyton Manning likes this post
tesko da bi po gledanosti vise odgovarali Bilsi koji imaju 3. najmanju fanbazu u ligi, a ne Stilersi koji su iza Dalasa i Nju Inglanda 3. najpopularniji a po popularnosti kvoterbekova Ben ima tri puta vise pratilaca na tviteru od AlenaOl' Dirty Bastard ::S obzirom na stanje stvari verujem da bi NFLu za rejtinge najvise odgovarala finala konferencija Allen vs Mahomes u AFC i Brady vs Rodgers u NFC i onda u finalu Mahomes vs Rodgers. Goreli bi rejtinzi.
Slazem se skroz. Naravno da se Pitt kao fransiza ne moze porediti sa Buf, ali kao sto kazes, bas me briga za sve to, daj da gledamo Allen vs Mahomes kako cepaju poene.Ol' Dirty Bastard ::Nije tesko, vrlo je lako. Pricamo o prosecnim navijacima koji samo zele poene, kvoterbekove, price kao sto su duel kandidata za MVP i buducnost NFLa u AFC pa onda u NFC duel Brady vs Rodgers ne treba ni pricati a jos vise ne treba pricati o duelu Mahomes vs Rodgers, price se same pisu. Bole prosecnog navijaca(pogotovo americkog) uvo za timove i odbrane i istoriju ako im ne mozes prodati filmski scenario u finalima i SBu.
Ovo mu nije ni TOP5 mec u PO karijeri, imao je pobjeda bez ikakvih oruzja bukvalno.Steelers ::Tom Brejdi je sinoc odigrao jednu od najboljih utakmica otkad pratim NFL, nisu to bili oni kratki ruzni pasovi iz vremena Petriotsa, nego svaki preko 15,20+ jardi, kao sa igrice.
Da su na drugoj strani bili Dzajantsi ne bi to tako lako moglo
Poslednji izmenio SymphonyX dana Ned 10 Jan 2021, 14:01, izmenjeno ukupno 1 puta
SymphonyX ::Za ligu je Mahomes Rodgers finalecbez premca.
Peyton Manning ::Slazem se skroz. Naravno da se Pitt kao fransiza ne moze porediti sa Buf, ali kao sto kazes, bas me briga za sve to, daj da gledamo Allen vs Mahomes kako cepaju poene.Ol' Dirty Bastard ::Nije tesko, vrlo je lako. Pricamo o prosecnim navijacima koji samo zele poene, kvoterbekove, price kao sto su duel kandidata za MVP i buducnost NFLa u AFC pa onda u NFC duel Brady vs Rodgers ne treba ni pricati a jos vise ne treba pricati o duelu Mahomes vs Rodgers, price se same pisu. Bole prosecnog navijaca(pogotovo americkog) uvo za timove i odbrane i istoriju ako im ne mozes prodati filmski scenario u finalima i SBu.
Eto ja sam klasican prosecan gledalac
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu