sve se menja ali Toma u januaru na terenu, poslom...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Da, sa svim se slazem sto si napisao.Ol' Dirty Bastard ::Peyton Manning ::Slazem se skroz. Naravno da se Pitt kao fransiza ne moze porediti sa Buf, ali kao sto kazes, bas me briga za sve to, daj da gledamo Allen vs Mahomes kako cepaju poene.Ol' Dirty Bastard ::Nije tesko, vrlo je lako. Pricamo o prosecnim navijacima koji samo zele poene, kvoterbekove, price kao sto su duel kandidata za MVP i buducnost NFLa u AFC pa onda u NFC duel Brady vs Rodgers ne treba ni pricati a jos vise ne treba pricati o duelu Mahomes vs Rodgers, price se same pisu. Bole prosecnog navijaca(pogotovo americkog) uvo za timove i odbrane i istoriju ako im ne mozes prodati filmski scenario u finalima i SBu.
Eto ja sam klasican prosecan gledalac
Pa znam, zato nikad nisi ni imao ekipu za koju bas navijas Ali nema nista lose u tome, mislim vecina navijaca je takva u svim sportovima, ja sam tako za UFC recimo, ne pratim nesto posebno iako znam dosta boraca ali ne navijam ni za koga i gledam samo kad je veliki hajp i ocu krv a ne rvanje Jedini problem je ako liga ili organizacija pocnu da navlace da se ti potencijalni dueli ostvare.
Hahhhaha kao da si najavio ovaj amaterizam sa kameromSymphonyX ::Koliko me smaraju ESPN prenosi.
Daleko najgora opcija za prenos, umjesto da bude suprotno.Steelers ::Hahhhaha kao da si najavio ovaj amaterizam sa kameromSymphonyX ::Koliko me smaraju ESPN prenosi.
Peyton Manning ::Lamar ima odredjenih kvaliteta, onaj run od 40y je fantastican. Ali sto zna da bude glup, poput ovog pasa gde gubi 6y.
Definitivno je RB koji zna da baci i ne verujem da moze ikada osvojiti titulu.
Mec ocekivano, kao i na pocetku 50-50 sanse. Henrija ugusili skroz
To uvek postoji sansa.Ol' Dirty Bastard ::Peyton Manning ::Lamar ima odredjenih kvaliteta, onaj run od 40y je fantastican. Ali sto zna da bude glup, poput ovog pasa gde gubi 6y.
Definitivno je RB koji zna da baci i ne verujem da moze ikada osvojiti titulu.
Mec ocekivano, kao i na pocetku 50-50 sanse. Henrija ugusili skroz
Ja mislim da moze ali jednu. To bi bio jedan Joe Flacco scenario u kojem bi on izdivljao 3,4 meca i odigrao skoro pa savrseno uz dobru odbranu. Ima on taj potencijal, ako nekog mogu da zamislim u tom scenariu onda je to on. Ali vise od jedne ne.
SymphonyX ::Kakvo je ovo sranje od prenosa, sreca pa moram odradit nesto u narednih sat dva inace bi se ispovracao. Ovo je negledljivo, jebo im Nickelodeon mater.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu