ljudi jel ovo Trubiski ili Mahoums na terenu za Cikago
10/13 u prvom poluvremenu
10/13 u prvom poluvremenu
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Tampa je uzasan tim realno, da nisu imali onu dobru partiju protiv Packersa niko ih ne bi ni spominjao.Miki HOF ::Matty Ryan odlican, busi tampu
SymphonyX ::Tampa je uzasan tim realno, da nisu imali onu dobru partiju protiv Packersa niko ih ne bi ni spominjao.Miki HOF ::Matty Ryan odlican, busi tampu
Oni generalno bas lose ulaze u meceve, ne znam u cemu je stvar. Ono sto je jasno je da jednostavno nisu dovoljno dobri, a veci dio krivice ide na napad koji je bas uzas.Miki HOF ::SymphonyX ::Tampa je uzasan tim realno, da nisu imali onu dobru partiju protiv Packersa niko ih ne bi ni spominjao.Miki HOF ::Matty Ryan odlican, busi tampu
to je ok, ali ocekivao sam tesnju utakmicu
ne sporim nista u komentaru, ali me je nasmijaoOl' Dirty Bastard ::Kljukaju ga nekim drogama garant da ne oseti nista.
Steelers ::ne sporim nista u komentaru, ali me je nasmijaoOl' Dirty Bastard ::Kljukaju ga nekim drogama garant da ne oseti nista.
neka, spremam neke tvoje citate ukoliko utakmica zavrsi ovakoOl' Dirty Bastard ::Kad moram ovako za Patriote da navijam, to mi je najgore.
The Bad Man ::Hipoteticki, ko ispada u cetvorouglu Baltimore, Miami, Indi i Brownsi na 11-5?
Po mojoj logici Brownsi, svi porazi su im u konferenciji i imali bi najgori diviozioni skor
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu