Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Zver likes this post
znaci mi ta podrska, pogotovo od ljubitelja Rejvensa postujemkb8 ::Ja u Surviveu stavio na vas, kaki qratz Orlovi...
Steelers ::Sve koji su pozitivni pustiti da se odmore, potpisati nove igrace i igrati kao da je sve normalno, ne cekati nove testove. Posle ako se jos neki novi zaraze i njih u karantin, opet potpisati nove igrace i da se nesmetano odvija regularna sezona. Posle za playoff napraviti bubble
mardok ::Steelers ::Sve koji su pozitivni pustiti da se odmore, potpisati nove igrace i igrati kao da je sve normalno, ne cekati nove testove. Posle ako se jos neki novi zaraze i njih u karantin, opet potpisati nove igrace i da se nesmetano odvija regularna sezona. Posle za playoff napraviti bubble
Dobra ideja sa takmicarske strane, ali NE bez Cama, kao i recimo KC bez Mahomesa nisu iste ekipe. JBG koliko sam za, toliko ima i protiv argumenata.
BasBetis ::U pravu si.... bilo bi dobro ako bi Bengalsi iznenadili.
Treba valjda da budu back 2 back dani bez pozitivnih testova.Ol' Dirty Bastard ::I zasto je uopste NE igrao a ovi nisu, koliko igraca treba da se razboli da se mec odlozi?BasBetis ::U pravu si.... bilo bi dobro ako bi Bengalsi iznenadili.
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu