Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Samo prvo da vi ne izgubite u Govno gradu od govno tima!gagi6689 ::Pozdrav ljudi, pratim vas vec dugo , pa da se ukljucim...
Elem, jako zanimljivo kolo pred nama. TNF ce umnogome dati odgovor ima li moj GB cemu da se nada. Porazom Atlante izjednacili bi se sa njima i cekao bi se samo jos jedan kiks. A da imaju lak raspored-nemaju(2xNO, Karolina, Tampa).
Nedelja donosi direktan okrsaj Chiefsa i Raidersa za plej of. Prednost dajem Smithu i ekipi, mislim da ce ovaj duel biti prekretnica za njih u pozitivnom smislu.
Karolina ceka Minesotu, eventualnim porazom Pantersi ozbiljno dovode svoj plasman u PO u pitanje.
Ramsi-Iglsi...po mom misljenju obe ekipe su tu zahvaljujuci lakom rasporedu. Ipak , jako zanimljiv mec koji ce verovatno umnogome uticati na konacni redosled na tabeli.
Nadam se takodje porazu Sihoksa, beze nam 2 pobede, s tim sto smo bolji u medjusobnom duelu. Imaju nesto laksi raspored od Atlante, ali svakako da imaju gde da kiksnu(Dalas).
KPGS ::Elem, pocinje krljane za PO, krljanje za ugovore, krljanje da ne budes cutovan na prolece, pale se svece da se pomole da HC i GM ne dobiju nogu u dupe kao novogodisnji poklon.
Bice pičato.
U New Yorku se slavi, crno kopile Jerry Ress i fat Railey Ben McApoo su već dobili nogu u dupeta (Benovo teško promašiti) i svi happy. Ko će biti sledeći???
Da li će ovo kolo pljuštati od iznenadjenja? Govna da zabeleže prvu pobedu!
Jay Šećerko Cutler da sjebe Tomicu bez debila Gronka u vrućem Miamiju?
Njaodvratniji fudbal sa na čelu sa Flaco Unibrow never elite QB da sjebu Rapistbergera na boci kečapa?
A pre NFL u nedelju, derbi EPL-a i dva trenera cigana: Pepe cigan Katalonski protiv najveće portugalske cigančine u novijoj istoriji, definicija Cigancine Jose Mourinho! Kakva poslastica u nedelju!
samo celicnoPeyton Manning ::JuJu-Smith Schuster, George Iloka suspended one game each
zokiruma ::A mi smo na putu da zabelezimo najgori gubitnicki niz zadnjih 50 godina.
sumnjam da ce u POpenban ::a Dalasu gori pod nogama u borbi za PO
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu