Jbt mislio sam da su prethodne dve sezone bile zanimljive za nas kao FA period, ali ja pojma nemam sta cemo raditi ove...ogroman broj FA I prilicno velika kolicina slobodnog novca...ja koji citam apsolutno sve vezano za seahawkse, I mogu da kazem da tesko da postoji covek na svetu koji je upuceniji od mene u trenutnu situaciju (pricam o obicnim navijacima, simpatizerima) predstavu nemam sta da ocekujem...
Clowney, Reed, Ifedi su tri FA, tri startera na tri jako bitne pozicije...ne bih smeo da se kladim da ce iko od njih ostati I sledece godine...
A tu su jos od FA I Fant, Jefferson, Kendricks, Iupati, Holister itd itd...
A Britt I Wright imaju velike plate I njihovim katovanjem bi se ozbiljno ustedelo (9+7)mil...ni tu ne znam sta da ocekujem...mislim da ce sa obojicom ici na smanjivanje plate pa ako ne private cao zdravo...
Vidim Reed vileni po tviteru I kaze da je 10mil sramno malo za njega (da ga citiram kaze to je ponizavajuca ponuda)...ja mislim da on nema sanse da dobije vise od te cifre...Clowney hoce 20mil na pet godina (ja ni to ne vidim da ce Sijetl dati jer da je hteo dao bi Clarku)...
Ifedi ako trazi 10+ tesko da ce ih dobiti...Fant trazi da bude startni tekl I da bude tako I placen...
Sve u svemu bice veselo...
Ne mogu da docekam rasplet a onda na miru da docekam I taj draft...