Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::Zato je i najgledaniji jer traje najkrace, a dovoljno. Meni bude vise nego dovoljno NFLa od septembra do februara,a da ne govorim o broju povreda. Preseason ionako niko zivi ne gleda, zato su i odlucili da ubace tu jos jednu, a smanje preseason na 3 meca.
vracas se formuli od ove sezonekb8 ::Čak nedjeljom više ni MOTOGP i Formulu 1 ne pratim
dobro, onda od sledecekb8 ::A ne znam...
Otkako su uveli ove igračke na baterije i Mercedes je više nego uvjerljiv, moraće se vraški potrudit da vrate moju pozornost...
Tacno tako. Leto, tenis, basket, izlasci, pice napolju, da i tad traje, pola bih propustio, kao sto se desi da propustim prve 2-3 nedelje ako je lepo u septembru.kb8 ::Kroz godinu mi više uopće NFL toliko ne fali kaxam krenuo s trejlovima, bajkom i inim čudesima, svaki vikend sam vani, kroz tjedan popodne iza posla uvijek nađem da neku fizkulturu ubacim il u najmanju ruku na La Teras uz pivu blejim u daljinu i opet super...Peyton Manning ::Zato je i najgledaniji jer traje najkrace, a dovoljno. Meni bude vise nego dovoljno NFLa od septembra do februara,a da ne govorim o broju povreda. Preseason ionako niko zivi ne gleda, zato su i odlucili da ubace tu jos jednu, a smanje preseason na 3 meca.
Dobar izbor i za njega i za Coltse za narednu sezonu.Steelers ::People at the NFL combine have indicated that Philip Rivers will sign with the Colts.
Spoke with a number of NFL people over the last 36 hours or so here in Indy. The initial reaction has been "there's no way Tom Brady is leaving New England," but as you dig deeper, execs/coaches/scouts see the Titans, Raiders and Giants as possible suitors.
— Michael Giardi (@MikeGiardi) February 26, 2020
Steelers ::Spoke with a number of NFL people over the last 36 hours or so here in Indy. The initial reaction has been "there's no way Tom Brady is leaving New England," but as you dig deeper, execs/coaches/scouts see the Titans, Raiders and Giants as possible suitors.
— Michael Giardi (@MikeGiardi) February 26, 2020
ESPN’s @JeffDarlington on @GetUpESPN: “I’m now at the point where I would be stunned if Tom Brady went back to New England.”
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 27, 2020
ima harizmu, moze se reci cak bolje mu lezi posao komentatora nego kvoterbeka iako bi on radije iz hobija radio ovo drugoPeyton Manning ::Romo ce dobijati 17 miliona godisnje kao komentator, QB money
Finally, in my @nflnetwork segment, I said this in reference to the Matthew Stafford trade rumors: some GMs and coaches around the league believe Stafford is the one who wants the Lions to move him... an interesting twist on this story. Stay tuned.
— Michael Silver (@MikeSilver) February 28, 2020
NFL Fans Serbia » Sezona 2020/21 » Preseason 2020/21 » Offseason 2020 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu