Ljudi kao da zaboravljaju da Brejdi ima 42 godine... I da je proslu sezonu odigrao blago receno katastrofalno. Ali coveku se jos igra. Legitimno pravo dok god ima onih koji hoce da plate. Kao Tampa.
Niti ce Tampa biti narocito bolja sa njim, niti ce Patriotsi biti slabiji, stavise.
Samo me zanima ko ce biti QB Patsa sledece sezone, nece valjda pijanog Daltona uzeti...
Ono sto mi ovako deluje na prvu sada:
-Hjuston ce biti uzasan sledece sezone i BOB ce dobiti pedalu. Raspored im je paklen. Njima je Hopkins bio sve u napadu, Fuler ni iz bliza nece biti produktivan kao WR 1. A Dzonson na RB sumnjam da ce napraviti boom povratak. Sve u svemu, oni su vec sada glavni kandidat za fail sezone.
-Mislim da ce Koltsi sa Riversom biti dosta bolji, oni imaju sve slozeno da igraju plej-of, mada klasicna 9-7 ekipa u najavi.
-Cardzersi ce biti jos grdji sledece sezone, jos jedna 6-10 ili 5-11 sezona sledi. Njima je Rivers bio najmanji problem.
-Fols je veoma dobar odabir Cikaga u datoj situaciji. Jbg. nije covek imao srece u Dzeksonvilu nikako, skrsio se u prvom mecu. Cikago je isto fino vodjena i slozena ekipa da njima i treba tako neki Fols, QB koji nece stetiti timu i biti najslabija karika kao sto je bio Trubiski. Da, bacice povremeno koji INT u nezgodnom momentu, ali ce i izvuci kada budu trebalo da se izvuce. Sve u svemu, dobar odabir i oni ce biti zajebani.
-Svidja mi se i trejd Bafala za Digsa. Puno su dali, ali jos jedna ekipa koja ima sve slozeno, ali joj nedostaju plejmejkeri, all star igraci. Digs kao WR 1, Braun kao WR 2, Singlteri je imao super rookie sezonu, Alen napreduje, odbrana veoma dobra, Bafalo moze biti samo jos bolji. Minule sezonu su profitirali na lagan raspored, ali su imali neke vazne pobede kao ona u Dalasu. Sve u svemu, mislim da ce Patsi uzeti diviziju opet, ali Bafalo je plej-of ekipa.
-Karolina ide u komplet rebuilding. Oni su 4-12 ekipa u najboljem slucaju sledece sezone, ali ne zamara ih to ocito. Ciste kucu potpuno.
Videcemo kako ce dalje ici ovaj FA, ali za sada je zanimljivije nego prethodnih godina, dosta QB pomeranja.