NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Mock Draft diskusija

+13
Niger iz huda
Bugi
ZippoZG
Bizon
BasBetis
Mos Def
Mean_Machine
The Bad Man
millhouse
mardok
SymphonyX
Zona do trona
Zver
17 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 11 od 22]

251Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 08:11

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Si vidio to?

Pih...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

252Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 08:35

Zver

Zver
VIP
VIP

Sad će pick za desetaK minuta. Tek sam stigao u buvaru, pa da vidim šta od mesa ostalo u ponudi.

...Sa Vajominškog Univerziteta

253Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 08:35

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Penja je na poslu, ispucace svoje pikove tamo posle 3. A onda sam i ja na redu odma nakon njega

Tako da znate ostali da ne cekate bzv red na forumu Smile

Mock Draft diskusija - Page 11 Potpis

254Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 08:37

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Wild Raven ::Sad će pick za desetaK minuta. Tek sam stigao u buvaru, pa da vidim šta od mesa ostalo u ponudi.
Ostao ti je najbolji WR u klasi
Steelers ::
10 Christian Wilkins, DL, Clemson
15 D.K. Metcalf, WR,  Missisipi
16 Byron Murphy, CB, Washington
17 T.J. Hockenson, TE, Iowa
19 Andre Dillard, OL

255Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 08:38

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Steelers ::Penja je na poslu, ispucace svoje pikove tamo posle 3. A onda sam i ja na redu odma nakon njega

Pejo kamen spoticanja dakle...

Orlovi onda mogu odanit do sutra...

256Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 08:41

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Steelers ::Penja je na poslu, ispucace svoje pikove tamo posle 3. A onda sam i ja na redu odma nakon njega

Znaci smesi ti se idealni scenario. Mada sumnjam da ce I u stvarnosti Stilersi docekati ovakav razvoj.

257Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:01

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

IPA ima poverenje u Iliju Gromovnika

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Mock Draft diskusija - Page 11 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

258Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:04

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Nije uzeo ni QB ni WR sto su navedene kao potrebe Dzajantsa Very Happy

Ilaj je ipak QB proslosti,sadasnjosti i buducnosti Cool

259Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:10

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Steelers ::Nije uzeo ni QB ni WR sto su navedene kao potrebe Dzajantsa Very Happy

Ilaj je ipak QB proslosti,sadasnjosti i buducnosti Cool

Sjebao me. Jbg od 12 pika pokusavam da trejdujem u napred I pokupim dilarda.

260Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:21

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Posto smo samo tri pika od 21 pika Sijetla, ima li zvanicnih ponuda za trejd?

261Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:27

Zver

Zver
VIP
VIP

Iskreno verujem da će gospodin Gospodin sa ova dva picka prve runde birati neku kombinaciju mesa u rovovima, te sam se tako i ponašao. Mada je ovde T.J. Hockenson vrlo primamljiv pick. Kažu Gronk koji ima 21 godinu i koji nije sklon povredama.
Verujem da će no.37 biti upotrebljen na nekog od ove QB boranije ili za trejd za Rosena.
S tim u vezi.....

NEW YORK FOOTBALL GIANTS zvanično nude Arizoni pick druge runde no.37 u zamenu za QB JOSH ROSEN

262Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:33

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Wild Raven ::
NEW YORK FOOTBALL GIANTS zvanično nude Arizoni pick druge runde no.37  u zamenu za QB JOSH ROSEN

Kakav lukav potez plavaca, niko nije očekivao da ćemo imati ovakvu eksploziju već prvog dana u pozorištu. Very Happy

263Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:48

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Ja apsolutno delim misljenje Ravena. Isto mislim da ce ici sa prva dva pika DL, OL I onda nuditi za Rozena pik druge runde. Mada mislim da ce morati da dodaju I pik druge runde 2020.

264Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:52

Zver

Zver
VIP
VIP

vrlo moguće, ali mi za naše potrebe ovde ne radimo sa budućim pikovima.

265Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:53

millhouse

millhouse
NFL Player
NFL Player

Wild Raven ::vrlo moguće, ali mi za naše potrebe ovde ne radimo sa budućim pikovima.

Da da znam, jasno.

266Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 09:59

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

Wild Raven ::

NEW YORK FOOTBALL GIANTS zvanično nude Arizoni pick druge runde no.37  u zamenu za QB JOSH ROSEN

GM Arizone razmislja o ovoj ponudi. samo da li je pik druge runde dovoljan za fransiza qb?

267Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 10:52

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Ovo je idealna prilika da se ćapi potencijalni franšizni QB za sitne pare. Mislim da je Rejvenova ponuda prilično realna, čak se ne bih iznenadio da ode za pika visokog pika treće runde.

268Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 10:54

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ma najbolje da Rosena dzabe daju. hoce fransiza qb . moras da platis. Rosen je igrao u losoj ekipi. imao uzasno losu OL, ni OC mu nije bio neki. mislim da on moze biti daleko bolje resenje nego ovo drustvo sto je ponudjeno ove godine na draftu.

269Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 11:03

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Slažem se Dule, i meni se sviđao Rosen na tejpu, ali bojim se da će ga teško prodati za visoki pik jer će morati da ga prodaju ako draftuju Murraya, a ostale ekipe će to znati i neće nuditi puno.

270Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 11:03

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Tako je Dulo, oš franšizu, e to će da te košta...

Nisu htjeli Mullensa u fair tradeu, oće Rosena za sendvič al bez bus plusa, e nemere...

271Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 11:21

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

recimo NE moze laganicom da Arizoni da no.32 plus neki jos pik i da ne osete.

272Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 11:28

Zver

Zver
VIP
VIP

pa neka daju... Very Happy

273Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 11:36

Zver

Zver
VIP
VIP

Za potrebe ove naše igrice, NYG pojačavaju ponudu pickom četvrte runde no.132...i to je to.
Naglasak je na "za potrebe ove naše igrice"...
Koliko će Rosen stvarno da košta u hipotetičkom trejdu, da li je toliko vredan, ko je sve zainteresovan je zanimljiva diskusija tako da nema potrebe da je ograničavamo.

274Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 11:37

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

znaci . pik no.37 i 132 sa Rosena , ponuda NYG?

275Mock Draft diskusija - Page 11 Empty Re: Mock Draft diskusija Sre 20 Mar 2019, 11:38

Zver

Zver
VIP
VIP

aham...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 11 od 22]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu