O-ho, zakuvalo ovdje...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
millhouse ::Ovaj pik Pekersa mi je prvo veliko iznenadjenje I nisam siguran da ce GB ici u tom pravcu na draftu. Upravo su na visegodisnje ugovore potpisali dva OLB I to ne jeftina. Mislim da bi u ovom trenutku sa igracima koji su preostali Bush bio mnogo izgledniji pik.
bolji je WhiteThe Bad Man ::Meni se više sviđa White, a koji će se bolje pokazati ostaje da vidimo.
Što se tiče mog izbora, birao sam defanzivca koji mi se najviše svideo, ne gledajući toliko potrebu tima. Mislim da ovaj mock može da ide i u tom pravcu. Da sam na poziciji GM, verovatno bih drugačije razmišljao...
The Bad Man ::Dakle , 21.pik SEA za 30.+ 75. pik GB?
@millhouse @The Bad Manmillhouse ::@bad man
Posto stvarno nije praksa da se trejduje toliko ranije (10pikova) sacekacemo jos malo pa tamo negde oko 18 -og pika potvrditi trejd ako ne bude mnogo boljih ponuda. Dajem rec da samo neuporedivo bolja ponuda moze da.nadmasi tvoju, sve sto bude blizu (do 25p na onoj tabli) ti imas prednost.
ajde onda napisacemo da je trejd prihacen i TBM je onda na redumillhouse ::Pa ja sam za trejd naravno.
pred kombajn su svi predvidjali da ce pasti do 20. i da ce ga Stilersi pokupiti. Onda je odradio odlican kombajn i pocela je prica o top 10 pikuSymphonyX ::Male su sanse da se takav scenario ponovi 26. aprila.
zasto coming home momak je iz teksasaOl' Dirty Bastard ::22. Baltimore Ravens Hakeem Butler WR Iowa State
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu