Udarismo po sekondariju ova najskorija 3 pika... a i 6 od 11 pikova je DB
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
hmm pocinju igreSymphonyX ::NE nudi 64. i 134. za 57.
Steelers ::Daniel Jones, Tyree Jackson Will Grier su i dalje dostupni na draft tabli. A posto imamo gomilu timova sa vecom ili manjom potrebom da draftuju QB bice interesantno ko ce prvi povuci potez.
Tu su Bakanirsi, Dzajantsi, Dolfinsi od timova kojima bi odma trebao kvoterbek ali na listi za bud QB su i Bengalsi, Cardzersi, Petriotsi, neki pominju i Iglse. Za sad su na draftu svog kvoterbeka birali Kardinalsi, Bronkosi i Redskinsi.
Treba obratiti paznju na izbore 56. , 57. , 60. :SD:, 64. , 70. , 72. , 73. , 78.
millhouse ::60. Will Grier, QB, West Virginia
SymphonyX ::Ovo povlacenje mijenja sve. Ja sam ocekivao da ce odigrat jos jednu godinu koliko mu je ostalo ugovora.
Odose mi oba WR, sad moram D#.SymphonyX ::Htio sam da biram odbranu sad na 64. ali ovo sa Gronkom bas mijenja stvari.
Steelers ::ne znam kako je Campbell pao ovako nisko
i Isabella je. mada je on ono bas za slot. brz, nizak, boje koze za WR koje biraju NE. Ima sveSymphonyX ::Strasan atleta, ali to je to. Uzeo bi ga mozda tamo oko 90, prije tesko, na NE mislim.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu