moj čo`ek.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mislim da su vlasnici bili popustljivi bas zbog predstojeceg CBA. Ne zele im dati jos pregovaracke moci pred pregovore.. pored onih Kapernikovih glupostiWild Raven ::Biće zajebani CBA pregovori. Sa Bell i Brown situacijama koje su ispale tako kako jesu vlasnici opasno gube kontrolu, koju će sigurno pokušati ponovo da uspostave novim CBA, što igrači sigurno neće dopustiti.
Neko reče neki dan da je par agenata savetovalo svojim slabije plaćenim igračima da ne upisuju decu u privatne škole, nego da idu u javne, što znači otprilike da se očekuje štrajk i da se očekuje da potraje.
Peyton Manning ::I malo klimatski uslovi verovatno. Sto pise na Rotoworld, Bafalo je Sibir NFLaBizon ::Kao nece u Bafalo i ode u Raiderse... Znaci su samo pare bile bitne.
Steelers source emphasizes AB trade is agreement only and “it’s never over till it’s over.”
— Gerry Dulac (@gerrydulac) March 10, 2019
I was told exactly the same thing by a member of the #Steelers organization this am. I don’t believe it’s the same person who told Gerry that and that makes it all the more interesting... https://t.co/LFYA20qWW9
— Aditi Kinkhabwala (@AKinkhabwala) 10 March 2019
The #Eagles are expected to sign DT Malik Jackson on a 3-year deal worth $30M, source said. The deal isn’t agreed to yet, but it is getting there.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 11, 2019
The #Eagles are expected to sign DT Malik Jackson on a 3-year deal worth $30M, source said. The deal isn’t agreed to yet, but it is getting there.
— Ian Rapoport (@RapSheet) 11. март 2019.
Poslednji put izmenio Bugi dana Pon 11 Mar 2019, 16:19, izmenio ukupno 2 puta
SymphonyX ::The #Eagles are expected to sign DT Malik Jackson on a 3-year deal worth $30M, source said. The deal isn’t agreed to yet, but it is getting there.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 11, 2019
SymphonyX ::Mene zivo zanima koliko ce neko pljunut za Folesa.
Vjerovatno i do 20.
I Bridgewater se pominjemardok ::Rumors fly of Ryan Tannehill landing in Jacksonville
Idemo, ili se obara cena Folesu, ili ni oni nisu 100% sigurni sta hoce.
NFL Fans Serbia » Sezona 2019/20 » Preseason 2019/20 » Offseason 2019 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu