Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ne znam, valjda je do JDF, ako je tako onda i Carr i Keenum su mogli da budu opcije.Peyton Manning ::Najbolje od ponudjenog
Trejdovali su Coopera i Macka....ko moze reci da je bilo ko siguran kod njih. A glasine postoje.Peyton Manning ::Carr valjda nije dostupan, koliko sam video pre neki dan
Ocekujem DL/OL.Zona do trona ::Mardok,sta ocekujes nakon ove vesti sa Folesom?
WR u 1.rundi?
Mozda jos bolje, trade down u 1.rundi,dodatni pik i onda WR?
Imamo Lee/DeDe/Chark/Cole...nemamo TE.The Bad Man ::Hmm, da bi se dovođenje Folesa ispostavilo kao dobar potez, moraće mu se dodati po koja meta. Prvo što mi pada na pamet je da draftujete Metcalfa. Nije on tip kvoterbeka koji će od govana praviti pitu...
Dakle, zdrav Forneti i jedan kvalitetan risiver minimum
Ako biraju TE sa no.7 treba im pucati u kolena.The Bad Man ::Onda Hockenson dolazi u obzir isto.
Svi ti hvatači koje si nabrojao nisu imali neku jaču produktivnost. Da li je do njih, ili do Bortlesa, to ti najbolje znaš(ne bih davao sud jer nisam toliko često gledao Jagse). Ali onako sa strane mi deluje da se niko nije izdvojio kao prva hvatačka opcija i da vam fali ta neka sigurna meta kojoj će Foles bacati loptu kad ne zna šta će sa loptom
I asked Hall of Fame quarterback Kurt Warner, who lives in Arizona and watched Rosen last year, what he thinks the value for Rosen is. “I would give a three for Josh,” Warner said. A third-round pick. Yikes.
One takeaway from Combine week in Indy: The #Steelers have enough interest in WR Antonio Brown to be able to trade him before March 17, sources say. The #Raiders, #Broncos, and #AZCardinals are among the teams who have appeared the most intrigued.
— Ian Rapoport (@RapSheet) 4 March 2019
mardok ::I asked Hall of Fame quarterback Kurt Warner, who lives in Arizona and watched Rosen last year, what he thinks the value for Rosen is. “I would give a three for Josh,” Warner said. A third-round pick. Yikes.
A joooj...da sam JAX da bih pik 3,runde , realno.
Interesantno sto ga traze oba brataZona do trona ::Autoritarni Gruden i Antonio Brown,milina za videti ako se realizuje trade.
Steelers ::Interesantno sto ga traze oba brataZona do trona ::Autoritarni Gruden i Antonio Brown,milina za videti ako se realizuje trade.
A market is definitely forming for Terrell Suggs. Very real possibility he is not back in Baltimore next season
— Jason La Canfora (@JasonLaCanfora) 5 March 2019
NFL Fans Serbia » Sezona 2019/20 » Preseason 2019/20 » Offseason 2019 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu