Clay stvarno ima mnogo smisla za NE. Dobro poznato lice iz AFC Easta.dr.dule ::poceo si kao IPA
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Clay stvarno ima mnogo smisla za NE. Dobro poznato lice iz AFC Easta.dr.dule ::poceo si kao IPA
Wild Raven ::IPA je najbolje pivo...posle Portera i Stout-a
Wild Raven ::IPA je najbolje pivo...posle Portera i Stout-a
Gde li će Earl Thomas, da mi je samo znati. Imaju li Kaubojke džebane da krenu na njega.
kb8 ::To se on sam povezuje već godinama al sad kad uđe u igru i para onda to baš i nije tako...
e onda i mi da sanjamo Landona KolinsaWild Raven ::ne vidim ni ja, ali mi to ne čini ideju ništa manje lepom
u međuvremenu
https://twitter.com/JosinaAnderson/status/1098299880697675778
So the #NYG just added another enormous hole to their defense and still think they can make a deep run with Eli this year.
Sad ugovor, pa povreda, pa penzija.Steelers ::According to the New York Daily News' Manish Mehta, "word on the street" is Le'Veon Bell ballooned to 260 pounds during his year away from football. (117kg)
mardok ::Steelers ::According to the New York Daily News' Manish Mehta, "word on the street" is Le'Veon Bell ballooned to 260 pounds during his year away from football. (117kg)
Sad ugovor, pa povreda, pa penzija.
Izgleda mi kao taj tip, s'obzirom da je u Majamiju proveo ceo "odmor" .kb8 ::Čuj Boats 'N Hoes
Ol' Dirty Bastard ::Robert Kraft, owner of the New England Patriots, is accused of being involved in sex trafficking sting in Jupiter
Kaze jedan lik, One of his "girls" was called Tammy Brady
Police said they secretly planted undercover cameras in targeted massage parlors and videotaped the interactions between men and the female employees.Ol' Dirty Bastard ::Robert Kraft, owner of the New England Patriots, is accused of being involved in sex trafficking sting in Jupiter
Kaze jedan lik, One of his "girls" was called Tammy Brady
NFL Fans Serbia » Sezona 2019/20 » Preseason 2019/20 » Offseason 2019 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu