Moj Dulo...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::čelični i dulo su napravili specijalnu temu gde mozete pratiti transakcije, rostere i stanje na salary.
https://www.nfl-fans-serbia.com/t1784-nfl-transactions-tracker
dr.dule ::epski eksperti da nadju dragulja gde ga niko ne trazi.
dr.dule ::gde tu SF? ljudi iz mocvare ce da reaguju. i uzmu tepsiju.
millhouse ::Alford potpisao za Arizonu na 3 god za 22,5mil.
zato ce i ostati to sto jesumillhouse ::Bomba...klivlend potpisao Karina Hanta. Jbt bas nisam ocekivao ovo, jer vec imaju Chuba.
Steelers ::zato ce i ostati to sto jesumillhouse ::Bomba...klivlend potpisao Karina Hanta. Jbt bas nisam ocekivao ovo, jer vec imaju Chuba.
mardok ::Iskreno, gledao sam onaj snimak 4-5 puta, i citao vest. Mislim da je ceo incident sranje. I da je prestrogo "kaznjen".
luzeriZona do trona ::Steelers ::zato ce i ostati to sto jesumillhouse ::Bomba...klivlend potpisao Karina Hanta. Jbt bas nisam ocekivao ovo, jer vec imaju Chuba.
Ovo mi nije bas jasno,moze malo pojasnjenje?
Steelers ::luzeriZona do trona ::Steelers ::zato ce i ostati to sto jesumillhouse ::Bomba...klivlend potpisao Karina Hanta. Jbt bas nisam ocekivao ovo, jer vec imaju Chuba.
Ovo mi nije bas jasno,moze malo pojasnjenje?
Ugovor Duke Johnsona i brdo para ne idu nikako u istoj recenici.Steelers ::Chubb je dobar mladi igrac koji se odlicno pokazao u ruki sezoni a dali su i brdo para Dzonsonu prosle sezone. I onda kad bi trebao da gradis tim na tome dolazi, totalno nerezonski potez (u stilu klivlenda) dovedes igraca koji ce pola sezone biti suspendovan plus ce Čabu poljuljati samopouzdanje.
Bukvalno bilo koji od ostalih 30 da ga je doveo ima vise smisla. Poslovanje bez ikakvog plana i rezona, dovedi sve sto se moze u FA kao Vasington koji su godinama sampioni offseasona a plejof ne pamte. Ovako ce imati trcanje ko Detroit sto godinama pokusava da uklopi komitet 3 RB a ne dobije nista i tako u krug godinama trazi dobrog traktoristu
NFL Fans Serbia » Sezona 2019/20 » Preseason 2019/20 » Offseason 2019 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu