Brees je MVP,Baker je OROY.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zona do trona ::Baker je OROY.
Wild Raven ::Travestija je ako Barkley ne dobije OROY.
Tako je, imao je Baker dosta prosecnih i losih meceva. Super je, bice top NFL starter, ali nije bolji od Barkley. To sto su imali vise pobeda uopste nije samo njegova zasluga, napakovao je Cle ceo tim. Chubb, odbrana itdWild Raven ::koliko me sećanje služi taj tim je priča broj jedan u ofseasonu godinama.
To se inače zove recency bias. Davati preteranu težinu stvarima koje su se skoro desile, a premalo vrednovati stvari koje su bile ranije. Imao je Baker jedno pet kurac na biciklu partija sigurno.
Steelers ::Jedan plus Mahomesu jer po meni sto oko sebe nema izgradjen tim kao sto Bris ima
Odbrana Nju Orleansa je za Cifse fantazija, nakon suspenzije Hanta za trcanje i da ne pricam. Zato su po meni Cifsi postali pretenders a ne contenders (kao i citav plejof afc izuzev patriota) dovoljna je jedna slabija partija Mahomesa i ispadaju iz plejofa. Dok su Seintsi vec ozbiljan tim
Najbrzi, najbolji i najkompletniji nije. Ostao bez Hunta. Ocajna odbranaZona do trona ::Steelers ::Jedan plus Mahomesu jer po meni sto oko sebe nema izgradjen tim kao sto Bris ima
Odbrana Nju Orleansa je za Cifse fantazija, nakon suspenzije Hanta za trcanje i da ne pricam. Zato su po meni Cifsi postali pretenders a ne contenders (kao i citav plejof afc izuzev patriota) dovoljna je jedna slabija partija Mahomesa i ispadaju iz plejofa. Dok su Seintsi vec ozbiljan tim
Da ,da,bas jadan Mahomes.
Samo ima najbrzeg WR u NFL od Randy Mossa i totalnu zverinu u vidu Kelcea.
Wild Raven ::koliko me sećanje služi taj tim je priča broj jedan u ofseasonu godinama.
To se inače zove recency bias. Davati preteranu težinu stvarima koje su se skoro desile, a premalo vrednovati stvari koje su bile ranije. Imao je Baker jedno pet kurac na biciklu partija sigurno.
Wild Raven ::a da klovn Jerry Reese nije birao bustove godinama sad bi NYG imao OL kao Pitt i Barkley bi imao istrčanih tri hiljade jardi i uhvaćenih još dve hiljade uz 27 total TD-ova.
Pusti ti priču ŠBB KBB. Možda bi se Chubb povredio u prvoj utakmici da ga klovn Hue nije držao na klupi. Ne možemo znati.
mogli ste vi drugog QB uzetiWild Raven ::a da klovn Jerry Reese nije birao bustove godinama sad bi NYG imao OL kao Pitt i Barkley bi imao istrčanih tri hiljade jardi i uhvaćenih još dve hiljade uz 27 total TD-ova.
Poslednji izmenio Steelers dana Pon 24 Dec 2018, 20:40, izmenjeno ukupno 1 puta
Pa nagrada nije najvredniji rookie sezone nego najbolji ofanzivni/defanzivni rookie sezone. To da li ce Baker preokrenuti fransizu ili ne nije bitno nego brojke ove sezone a njegove su dobre al ne bolje od Barklijevih. I to sto Baker igra poslednjih par meceva dobro ne znaci nista jer su mu protivnici bili uglavnom slabi. Mislim Baker je odlican ali gleda se cela sezona a i on je imao slabijih meceva kao sto sad kazes da Barkli ima u poslednje vreme. Barkli OROY realno, igra iza onako ocajne OL i onakve brojke da ima to je stvarno odlicno. Plus je bukvalno sam doneo pobedu u nekim mecevima sto je za rookie RB-a odlicna stvar.
4.9 YPC iza onakve OL je podvig.
Steelers ::mogli ste vi drugog QB uzetiWild Raven ::a da klovn Jerry Reese nije birao bustove godinama sad bi NYG imao OL kao Pitt i Barkley bi imao istrčanih tri hiljade jardi i uhvaćenih još dve hiljade uz 27 total TD-ova.
https://youtu.be/KYONAJDWK-E?t=63
odbranu Saintsa ne treba po imenu nabrajatiZona do trona ::Maricu,Tajrik je top 5 WR,tu spora nema.Pogledaj koliko se samo popravio u trcanju ruta,pa i na jump ballu je poceo da dominira.
Kelce je top 3 TE,bez spora.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu