Ma dobija Vlada taj mec i pored fumble-a, osim ako Hill ne izdivlja veceras.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ko izgubi od Grudena treba da umre u mukama.KPGS ::Ako danas čelični zarđaju u kanalima New Orleansa, a potkovice nalupaju divove,
najverovatnije papa čelični iz PO. Pošto se u zadnjem kolu sastaju direktno titani i potkovice,
a pod pretpostavkom da kerovi iz clevelanda ne pojedu gavranove u zadnjem kolu, to je onda definitivno kraj ekipe za PO koja izgubi od John Grudena!
Hahaahah e za ovo se slazem. Mada bilo pa proslo, osvojilo se sta se moglo osvojitiKPGS ::koje je tim nasledio od Bill Cowera!
Dobro je, uplašio sam se za tebe. Utihnuo si potpuno. Jbg, šta da se radi, fudbal je to.Steelers ::Nije ni Canaday lont snapper ovo zasluzio, a ni punter Barry
Ali ko njih pita
Hvala ti za ovo, iskreno sam se odvalio od smijeha.KPGS ::Ko izgubi od Grudena treba da umre u mukama.KPGS ::Ako danas čelični zarđaju u kanalima New Orleansa, a potkovice nalupaju divove,
najverovatnije papa čelični iz PO. Pošto se u zadnjem kolu sastaju direktno titani i potkovice,
a pod pretpostavkom da kerovi iz clevelanda ne pojedu gavranove u zadnjem kolu, to je onda definitivno kraj ekipe za PO koja izgubi od John Grudena!
Niste zaslužili PO.
Srušili ste me na boga oca tiketa.
Jos samo da Mike Tomlina sutnete u dupe,
jebo mu ja mater crnu!
Kopile retardirano i uvek nespremno na nepredvidjene situacije.
Pa češi jaja bez posla pizda ti materina.
Samo da se setimo prošle godine kad nije hteo da dozvoli da se šutne FG protiv kremenjača, pa u overtime. Kopile jedno me je i tad srušilo za 300 evra (trebalo mi je baš taj FG za over Pit poena).
Puši kurac Mike Tomline,
kopile crno koje je tim nasledio od Bill Cowera!
Neću da gledam skor ali i ja konja za trku imam, Travisa Kelce-a. Ali gde stvarno očekujem poene je od lb Hitchensa, startovao sam ga jer igra protiv napada koje najviše trči, po meni pomalo previše.Ol' Dirty Bastard ::Ma dobija Vlada taj mec i pored fumble-a, osim ako Hill ne izdivlja veceras.
Što bi Čvarov rekao, e to bi bilo štogod!KPGS ::Da li će se posrati u bye week rudari jaganjcima, i da li će međedi poslati na odmor rogonje (pod uslovom da morski galebovi dobiju bar jednu utakmicu i Nick Folić pobedi Josh Johnson-a i matorog All day AP!). I krave i orlovi u PO da se odma počiste u WC!
Interesting: 105 of CJ Anderson's 167 rushing yards came after contact, more than Todd Gurley has ever gained in a game and the most by a Rams rusher in the last 10 seasons, per @ESPNStatsInfo.
— Lindsey Thiry (@LindseyThiry) December 24, 2018
Ma mora dobiti Mahomes. U prvoj sezoni vodi tim na bye i imace 5000y i 50TD.The Bad Man ::Mislim da je porazom Kansasa Brees najveći favorit za MVP-a
Peyton Manning ::Ma mora dobiti Mahomes. U prvoj sezoni vodi tim na bye i imace 5000y i 50TD.The Bad Man ::Mislim da je porazom Kansasa Brees najveći favorit za MVP-a
Breesu mogu samo da poklone jer nikad nije bio, a zasluzuje u takvoj karijeri.
Ali ako cemo realno Mahomes je lock. Brees nikad nije bacio toliko TD u karijeri, ima 15td manje i 1000y ove sezone.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu