Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Peyton Manning ::Fantasy gotov, sad mogu na miru da se gledaju utakmice. Bar nesto pozitivno posle poraza i propustanja PO
Ipak nista od ovog, posle afere u ligi, uvukoh se na mala vrata u PO, tako da nista od mirnog gledanjaPeyton Manning ::Fantasy gotov, sad mogu na miru da se gledaju utakmice. Bar nesto pozitivno posle poraza i propustanja PO
Kako stojis sa kladionicom ove godine? Da znam kakve su mi sanseWild Raven ::Moj novac je na Fiću da osvaja.
Ja imam tim za PO, al me guzio kako je ko stigao..1450 primljenih poena, a skoro svi ispod 1350Wild Raven ::nema to veze, uvukao si se u PO a nisi trebao ni po jednom kriterijumu....takve ekipe obično osvoje na kraju
Nesto mora biti.SymphonyX ::Ja sam se i nervirao prve godine, ali brzo covjeku postane jasno koliko je to besmisleno. Fantasy je dodatna zabava, ako se prodje dobro - super. Sad mi samo Patriotsi kidaju zivce kad je NFL u pitanju
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu