SymphonyX ::30 kazni u zadnja 3 kola. Kakvi moroni jbt.
U tome je problem... večeras 7 ili 8 kazni pre snepa... haos
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
SymphonyX ::30 kazni u zadnja 3 kola. Kakvi moroni jbt.
Srami se good vs evil iznad klubastvaOl' Dirty Bastard ::Za mene nije Al odlicna utakmica.
SymphonyX ::14 kazni plus najgori mec OL ove sezone. Nije moglo drugacije.
Nije najgori. To se zove fer sudjenje.SymphonyX ::14 kazni plus najgori mec OL ove sezone. Nije moglo drugacije.
Hahahahaha ali onaj izraz lica brejdiju na kraju meca. Ona bespomoc kad gleda u sudije kao zadnji tracak nade a ne dobija kaznumardok ::Nije najgori. To se zove fer sudjenje.SymphonyX ::14 kazni plus najgori mec OL ove sezone. Nije moglo drugacije.
Poslednji izmenio Steelers dana Pon 17 Dec 2018, 01:26, izmenjeno ukupno 1 puta
Steelers ::Srami se good vs evil iznad klubastvaOl' Dirty Bastard ::Za mene nije Al odlicna utakmica.
Nisu pozitivci. Samo govorimo o onome sta je ranije sudjeno u korist NE.SymphonyX ::Sve je do sudija sigurno, kako da ne.
Meni je jasno da su Patsi evil side sto mi je i cool (u hokeju navijam za Vancouver,a njih tek svi mrze iako se raspadaju), ali price da su Steelersi pozitivci su ludorija.
Ol' Dirty Bastard ::Steelers ::Srami se good vs evil iznad klubastvaOl' Dirty Bastard ::Za mene nije Al odlicna utakmica.
Ovo je za mene bilo evil vs evil pa sam birao manje zlo Mada iskreno nisam ni ocekivao da cemo uzeti diviziju al malo sam se ponadao. Klasicni Steelersi, izgube od Raidersa pa dobiju Patse.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu