Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Car sumnjam da ce u SB, pasce, sumnjam da ce u finale NFC uopstePit Bull ::Pa car je upravo u tome sto nam PO priredi iznenadjenja koja niko ne ocekuje, a Grin Bej ima iskustva na pretek. Jednostavno ne verujem da ce ili igrati SB, u PO kvalitet igra ogromnu ulogu ali iskustvo zna da presudi
A Rodzers je previse kvalitetan igrac... Videcemo, bice interesantno u svakom slucaju.
definitivno su dobri, al 9 pobeda za redom, prosto sumnjam da su toliko dobri da vezu 12-13 pobedaPit Bull ::Meni je jedna velika nepoznanica kada je PO u pitanju, u ovoj seriji pobeda su jedino dobili i to na strani od kvalitetnijih timova tj. timova koji ce igrati PO. Eventualno jos mada oni su blize tome da ne igraju PO.
I prosli put su igrali u WC rundi protiv sampiona juga, samo je tada to bio , kakav preokret je tada izrezirao Luck...
Zona do trona ::Gledajuci juce nas pass rush,imao sam flashback za flashbackom odbrane Chicaga Bearsa iz 1985 godine.
Ovo nocas je bio meet you at the QB part II.
Kao sto su se igraci odbrane Bearsa 1985 ljutili ako bar trojica ne sack-uju protivnickog QB.
Ovo je najbolji tim Arizone u istoriji,SB, sad ili nikad!
Parangal ::Igrao bi tiket na Jetse , Houston što mi djeluje prilično sigurno e sad dali da igram na GB protiv Minesote ili da probam na Vikinge što mislite ?
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu