Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Imas pm.Zona do trona ::Maricu,gde si za vikend?
Neverovatno kolo, stvarno.Zona do trona ::Jos sam preskocio TNF!
Pratim NFL vec 17 sezona i ne pamtim 3 kola pred kraj ovoliko derbija i kvalitetnih utakmica.
Jednostavno,svi rezultati su se potrefili i mislim da je ovo mozda i najbolje kolo od kako se prenosi NFL kod nas.
Wild Raven ::Šalu na stranu. Sviđa mi se ovih par utakmica subotom. Ne toliko same utakmice per se odnosno dueli, nego sama činjenica da ima fudbala. Jedna će se odgledat direktno a druga uz doručak.
Upravo tako. Da je subotom, duplo manje bih gledao.Zona do trona ::Pu,pu,daleko bilo.
Meni je nedelja idealan dan za odmaranje i ostanak u domu,samim tim idealan i za NFL termine.
Zato ja gadjam poslove gde radis 6 meseci, pa si par meseci slobodan. Da ne bih ziveo od vikenda do vikenda.Wild Raven ::Ne postoji stvar koju mogu opušteno raditi, a to uključuje i praćenje NFL utakmica, nedeljom poslepodne zbog jebenog ponedeljka.
Wild Raven ::Ne postoji stvar koju mogu opušteno raditi, a to uključuje i praćenje NFL utakmica, nedeljom poslepodne zbog jebenog ponedeljka.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu