Au brate kako lepa akcija, kako se Brejdi spustio u dzep u pravom trenutku...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
The Bad Man ::Sve to stoji za Lamara što si napisao, ja se slažem sa tim. Samo je činjenica da je trenutno korisniji od Flaka
Uhvatio sam ga samo 2 puta ove sezone, i bas lose je izgledao.The Bad Man ::Po meni je Rosen pokazao ubedljivo najmanje
Ali pazi, ima Fitza i Kirka, i dobrog RB.Ol' Dirty Bastard ::Pa statisticki je verovatno najlosiji al sto kaze mardok ima mozda i najlosiju ekipu oko sebe. Ali Rosen da nije supak od lika lagano bih ga birao pre Lamara, mnogo boljo baca i mislim da mu je "plafon" visi.
mardok ::Ali pazi, ima Fitza i Kirka, i dobrog RB.Ol' Dirty Bastard ::Pa statisticki je verovatno najlosiji al sto kaze mardok ima mozda i najlosiju ekipu oko sebe. Ali Rosen da nije supak od lika lagano bih ga birao pre Lamara, mnogo boljo baca i mislim da mu je "plafon" visi.
Alen, Darnold, po mozda i bejker bi ubili da imaju takve oko sebe.
Sustina probaj da zamislis Alena, Bejkera, Darnolda, Rosena, i Lamara, u ovim ekipama CLE, BUF, NYJ, ARI, BAL.
Bejker bi kidao svuda, realno.
Alen bi bio 30% bolji u bilo kojoj drugoj ekipi, sa Baltimorom mozda i vise.
Darnold vrv isto, mada imam na umu da je bacio najvise INT u NFLu ove sezone.
Dok Lamara ne mogu da zamislim da radi bilo sta u nekoj drugoj ekipi, u Arizoni 0-16 da potpisem.
Ol' Dirty Bastard ::mardok ::Ali pazi, ima Fitza i Kirka, i dobrog RB.Ol' Dirty Bastard ::Pa statisticki je verovatno najlosiji al sto kaze mardok ima mozda i najlosiju ekipu oko sebe. Ali Rosen da nije supak od lika lagano bih ga birao pre Lamara, mnogo boljo baca i mislim da mu je "plafon" visi.
Alen, Darnold, po mozda i bejker bi ubili da imaju takve oko sebe.
Sustina probaj da zamislis Alena, Bejkera, Darnolda, Rosena, i Lamara, u ovim ekipama CLE, BUF, NYJ, ARI, BAL.
Bejker bi kidao svuda, realno.
Alen bi bio 30% bolji u bilo kojoj drugoj ekipi, sa Baltimorom mozda i vise.
Darnold vrv isto, mada imam na umu da je bacio najvise INT u NFLu ove sezone.
Dok Lamara ne mogu da zamislim da radi bilo sta u nekoj drugoj ekipi, u Arizoni 0-16 da potpisem.
Bas to, imam isto misljenje jedino sto je meni Darnold bolji od Allena i mislim da bi u nekoj jacoj ekipi bio u borbi za PO sigurno. Kad bi ih rangirao bilo bi Baker, Darnold, Alen, Rosen, Lamar bas onako kako su i birani. Ali kao sto sam rekao rano je jos, na osnovu druge sezone se uvek bolje zakljucuje.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu