Baker odlican
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Wild Raven ::Hopkins is a baaaaaad man
Sam sebi da odgovorim:Peyton Manning ::Wild Raven ::Hopkins is a baaaaaad man
Jel sve ok sa ankle, vidim da je bio slow to get up posle drugog td?
Ne znam, meni je strim pukao na 1:58 do kraja, ne znam sta je ucinio na kraju.Peyton Manning ::Zanima me Wild Raven i mardok da mi kazu po cemu im Allen deluje bolje od Darnolda?
Nisam dobro formulisao pitanje..hteo sam da kazem zasto mislite da je Allen talentovaniji od Darnolda, a ne trenutno stanje stvari..meni Darnold mnogo vise deluje kao NFL qbmardok ::Ne znam, meni je strim pukao na 1:58 do kraja, ne znam sta je ucinio na kraju.Peyton Manning ::Zanima me Wild Raven i mardok da mi kazu po cemu im Allen deluje bolje od Darnolda?
Ali se definitivno slabije krece u dzepu od Alena.
Mada u odnosu na utakmicu sa JAX dosta je napredovao.
Da, to je definitivno tacno. Deluje mi nekad da bih ja bacio TD kad imas Nuka, AB, OBJ, Julia itdmardok ::To je nemoguce reci sad. Mozda Darnold ima malo bolju OL. Oba QBa bacaju polu-risiverima, i bez startnih trkaca su. Tako da sad reci ovaj-onaj.
Votson juce bez Hopkinsa bi umesto TD imao INT na kraju da se ne lazemo, i to je razlika izmedju top WR i onih krseva kojiima bacaju Alen i Darnold. I sad bi pricali kako je Votson nezreo, i baca gluposti.
Mogu slobodno reci da vise ne gledam fudbal.Wild Raven ::Ni Liverpul-M.United nije za bacit, kad je prekraćivanje vremena u pitanju.
On igra ubedljivo najbolju sezonu karijere. 31/33 FG,a XP bio na 100% do sinoc.mardok ::Nas je kostao bar 3 pobede, svanulo nam kad su ga sutnuli.Bugi ::Kakav bilde je ovaj kiker Majers
Ovo kao da je genericki komentar..i na b92 i na milion mesta uvek ide to "ja kad sam zadnji put gledao, jos su skakali taj i taj"Wild Raven ::Ja, kad sam zadnji put gledao ski skokove Jens Vajsflog i Mati Nikenen su se međusobno tukli za te titule
Ja samo ski skokove, ostali me ne zanimaju uopste. Al skokove bas redovnoWild Raven ::jbg...zimski sportovi me ič ne zanimaju. Hokej mogu da odgledam i to je to.
Ja jesam Zvezdu u LS sad i povremeno mec junajteda ali inace sanse nema da pogledam citavu utakmicu do krajaPeyton Manning ::Mogu slobodno reci da vise ne gledam fudbal.Wild Raven ::Ni Liverpul-M.United nije za bacit, kad je prekraćivanje vremena u pitanju.
Osim SP, ne pamtim da sam odgledao neki mec ceo.
Spominjace se sudije ako budu Steelersi budu osteceni, u suprotnom nece sigurnoSteelers ::Od danasnjeg meca zelim samo sudije da ga ne uniste.
Pa ko bude bolji neka zasluzeno trijumfuje
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu