Konacno big play DAL
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nije , ako sekujes no name QBa.Miki HOF ::Zar ovaj sack Bosa-e ne spada u penalty?
Planting body weight into QB
TE da, WR ni blizu...Zona do trona ::
Kittle,ako bude targetovan i u second halfu,na putu je ka jednom od najboljih meceva svih vremena od strane bilo kog TE ili WR.
mardok ::TE da, WR ni blizu...Zona do trona ::
Kittle,ako bude targetovan i u second halfu,na putu je ka jednom od najboljih meceva svih vremena od strane bilo kog TE ili WR.
ali da cepa...cepa.
Jaoooooooo, gdje si se sjetio te budale. Sad sam provjerio, week 11 ruki sezone, 7 hvatanja za 236 jardi.mardok ::Megatron je imao neko ludilo cifre , cini mi se u nekom zadnjem kolu.
edit
Blekmon je zadnje sezone u JAX imao skoro 250 jardi, mozda cak i njegova zadnja utakmica.
Kako odakle?Vlado997 ::Jaoooooooo, gdje si se sjetio te budale. Sad sam provjerio, week 11 ruki sezone, 7 hvatanja za 236 jardi.mardok ::Megatron je imao neko ludilo cifre , cini mi se u nekom zadnjem kolu.
edit
Blekmon je zadnje sezone u JAX imao skoro 250 jardi, mozda cak i njegova zadnja utakmica.
mardok ::Kako odakle?Vlado997 ::Jaoooooooo, gdje si se sjetio te budale. Sad sam provjerio, week 11 ruki sezone, 7 hvatanja za 236 jardi.mardok ::Megatron je imao neko ludilo cifre , cini mi se u nekom zadnjem kolu.
edit
Odusevljenje kad WR JAXa uhvati 200+ jardi, i pogledas fantasy, a Hulio Dzons ili Andre Dzonson je mislim te nedelje uhvatio vise.
Kakav je to potencijal bio... Šteta što je malo munjen u glavi.mardok ::Kako odakle?Vlado997 ::Jaoooooooo, gdje si se sjetio te budale. Sad sam provjerio, week 11 ruki sezone, 7 hvatanja za 236 jardi.mardok ::Megatron je imao neko ludilo cifre , cini mi se u nekom zadnjem kolu.
edit
Odusevljenje kad WR JAXa uhvati 200+ jardi, i pogledas fantasy, a Hulio Dzons ili Andre Dzonson je mislim te nedelje uhvatio vise.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu