Jel Marvin Lewis jos uvek HC? On mi je veća misterija od Arsene Wengera
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Miki HOF ::Jel Marvin Lewis jos uvek HC? On mi je veća misterija od Arsene Wengera
Nije Baker car, Baker je lord and saviour Brownsa. Tvrdio sam prije drafta tvrdim i sad da je ubjedljivo najbolji QB u svojoj klasi.Zona do trona ::Kakav je car Baker,stresna situacija,pas iz svoje endzone.Prva opcija,screen na Chubba.
Chubb pokriven,Baker samo nastavio da scramble-uje po endzoni i pronasao preciznim pasom Perimena.
Sada imamo 3 rd and 5,1 st down i imamo pobedu.
Kakva uvreda na Wengerov račun. Wenger ima finale LŠ, kupove a Lewis nema ni P od playoff pobjede.Miki HOF ::Jel Marvin Lewis jos uvek HC? On mi je veća misterija od Arsene Wengera
UMALOSymphonyX ::Mater im jebem, htio sam penale.
To je Bili napravio deal sa nekom vješticom. Majami je omađijana zemlja ali zato vladaju AFC-om.SymphonyX ::Ne moze se dobit Miami na Floridi trika nema. 4 od zadnjih su izgubili.
Niko. Ovo trenutno liči na 1942. i Bitku za Staljingrad.Zona do trona ::I,ko je osvojio Libertadores?
Mislio sam na količinu drame koja je bila, pogotovo u produžecima.Niger iz huda ::Barios ponovo usrao motku, to je zajednicko za SP i River-Boka.
Utakmica za zaborav iako tu nikog ne simpatisem.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu