NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Week 10

+13
Miki HOF
viking
The Bad Man
mardok
BasBetis
SymphonyX
Zona do trona
Zver
dr.dule
kb8
Steelers
Peyton Manning
Niger iz huda
17 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 3 od 7]

51Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Sre 07 Nov 2018, 21:50

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

BasBetis ::
Wild Raven ::Pih....

Ponedeljak neradni a u SNF igraju Dalas i Fila.

NFC Istok tepanje mi uvek dobro dođe za razonodu, neću propustiti i pored toga što su goveda kesa izduvana.
Bice dobar mec

http://nfl.com/

52Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Sre 07 Nov 2018, 22:00

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Week 10 - Page 3 45558448_2372249536155122_4859806566880116736_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.fbeg2-1
DROY mi je vise Darius Leonard za sad. Ovo ostalo je realno.

53Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Čet 08 Nov 2018, 08:28

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Bas pre neki dan razmisljam da li Lak trenutno spada u top10 QB. Upalio sam par puta Indijanapolis u toku sezone samo zbog njega, doduse vise sam ih gledao u pocetku sezone sve dok nisu izgubili od Hjustona.

Moj najomiljeniji QB koji se pojavio u poslednjih desetak godina. Steta samo sto igra za Indijanapolis. Very Happy

54Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Čet 08 Nov 2018, 13:31

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Brady, Rodgers, Brees, Big Ben, Rivers, Newton, Ryan, Cousins, Wilson, Mahomes, Goff, pa i Wentz i Staford...teško u top 10 trenutno.

Inače, mislim da se Karolina dosta potcenjuje. Da li opravdano, videćemo možda već večeras

55Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Čet 08 Nov 2018, 16:01

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Niger iz huda ::Bas pre neki dan razmisljam da li Lak trenutno spada u top10 QB. Upalio sam par puta Indijanapolis u toku sezone samo zbog njega, doduse vise sam ih gledao u pocetku sezone sve dok nisu izgubili od Hjustona.

Moj najomiljeniji QB koji se pojavio u poslednjih desetak godina. Steta samo sto igra za Indijanapolis. Very Happy
Ne znam trenutno, ali ukupno od kad se pojavio u ligi po meni bio je

Week 10 - Page 3 Potpis

56Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Čet 08 Nov 2018, 16:29

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

The Bad Man ::Brady, Rodgers, Brees, Big Ben, Rivers, Newton, Ryan, Cousins, Wilson, Mahomes, Goff, pa i Wentz i Staford...teško u top 10 trenutno.

Inače, mislim da se Karolina dosta potcenjuje. Da li opravdano, videćemo možda već večeras
Big Ben, Rivers, Newton, Ryan, Cousins, Staford za mene nisu bolji QB od Lucka...govorim trenutno, all time naravno da nije na nivou Big Bena i Riversa

57Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Čet 08 Nov 2018, 16:33

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Peyton Manning ::
The Bad Man ::Brady, Rodgers, Brees, Big Ben, Rivers, Newton, Ryan, Cousins, Wilson, Mahomes, Goff, pa i Wentz i Staford...teško u top 10 trenutno.

Big Ben, Rivers, Newton, Ryan, Cousins, Staford za mene nisu bolji QB od Lucka...govorim trenutno, all time naravno da nije na nivou Big Bena i Riversa
tesko, ni trenutno ni svih vremena
NFL Statistics

Week 10 - Page 3 Potpis

58Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Čet 08 Nov 2018, 16:34

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Luck je once in a generation QB..samo nije imao srece sa timom i povredama

59Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 04:39

viking

viking
VIP
VIP

Kakvo gazenje u Pittsburg-u Surprised

Week 10 - Page 3 10628238_10152682700463035_8539326837381196049_n
http://www.vikings.com

60Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 05:58

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Valjda ce nakon ove partije svi napokon shvatiti da je trenutno Big Ben medju najboljim u ligi

Roethlisberger finished the Steelers’ 52-21 win with a perfect 158.3 passer rating, completing 22 of 25 passes for 328 yards and five touchdowns

With 11:01 left in the game, Roethlisberger put on a knit hat and a parka. He was done for the night with the Steelers out to a huge lead. The Panthers were probably happy about that because they had no chance of stopping Roethlisberger or the Steelers.

Dakle mogla je ova statistika i mnogo vise ali u Pitsburgu se ne juri statistika nego W Smile

Poslednji izmenio Steelers dana Pet 09 Nov 2018, 06:15, izmenjeno ukupno 1 puta

61Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 06:15

viking

viking
VIP
VIP

Dominacija čeličnih u svakom pogledu

Week 10 - Page 3 10628238_10152682700463035_8539326837381196049_n
http://www.vikings.com

62Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 06:41

BasBetis

BasBetis
NFL Star
NFL Star

Ako neko vidi autobus pantera, neka ga slobodno uputi ka stadionu.

63Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 08:08

Zver

Zver
VIP
VIP

Čelični dominiraju dok ne nalete na Bostonce. Onda postanu svileni.

...Sa Vajominškog Univerziteta

64Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 09:00

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Silovatelj dominirao sinoc

65Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 10:07

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Peyton Manning ::

Ja hteo da navedem sve ove sem prve dvojice.

Kazins ima mnogo losiju sezonu nego sto se ocekivalo, a i Steford je slabiji u odnosu na prethodnih par sezona. Rajan i Njuton nista nisu bolji od njega, tu je negde oko desete pozicije.

Moze on bolje od ovoga, samo da veze kontinuitet igranja.

66Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:01

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Steelers ::Valjda ce nakon ove partije svi napokon shvatiti da je trenutno Big Ben medju najboljim u ligi

Pa ko je to uopste rekao? Very Happy Lik je TOP 5 u ligi i to ce svako reci,a ako to nije medju najboljima onda ne znam sta je. Samo ne moze se na osnovu jedne utakmice nista zakljucivati niti potvrdjivati jer onda mozemo da uzmemo njegovu utakmicu protiv Brownsa isto kao primer loseg Very Happy Za mene je on iza Brejdija, Rodzersa i Brisa definitivno a onda kako poredjas njega, Riversa i Wilsona.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

67Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:04

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Ol' Dirty Bastard ::
Steelers ::Valjda ce nakon ove partije svi napokon shvatiti da je trenutno Big Ben medju najboljim u ligi
Pa ko je to uopste rekao? Very Happy Lik je TOP 5 u ligi i to ce svako reci,a ako to nije medju najboljima onda ne znam sta je. Samo ne moze se na osnovu jedne utakmice nista zakljucivati niti potvrdjivati jer onda mozemo da uzmemo njegovu utakmicu protiv Brownsa isto kao primer loseg Very Happy Za mene je on iza Brejdija, Rodzersa i Brisa definitivno a onda kako poredjas njega, Riversa i Wilsona.
Ja se u potpunosti slazem s tobom i tim sto si napisao, ne znam sto si mislio da si prozvan Very Happy

Week 10 - Page 3 Potpis

68Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:05

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ocekivao sam pobedu Pitt, al ovakvo gazenje...probudih se na 21-7 u prvoj cetvrtini, zaspao brzo ali sam ocekivao da ce se Car ipak vratiti na neku normalan rezultat. Ovo je ponizavanje.

69Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:13

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Steelers ::
Ol' Dirty Bastard ::
Ja se u potpunosti slazem s tobom i tim sto si napisao, ne znam sto si mislio da si prozvan Very Happy

Nisam se ja osetio prozvan nego mene zanima ko je taj sto kaze da on nije medju najboljim Very Happy Ako mislis na ovo sto je Maric rekao da je Luck bolji od njega, ne verujem ja da je on mislio da Ben nije medju najboljim. Mada za mene Luck nije iznad, da ne pricam ovi Mahomes, Goff i kompanija, to su sve nedokazani igraci jos.

Inace gledam statistiku malo sad, Flacco najvise attempts u ligi daseubies uzas

70Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:14

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Mislim na drustvo iz coska u week 9 Smile

Week 10 - Page 3 Potpis

71Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:27

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Aaa sad vidim Very Happy A dobro niko nije rekao da nije medju najboljima, samo da je Rivers bolji. Sto se mene tice mrtva trka.

72Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:28

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Inace je Zona bio najostriji, ceka se njegov odgovor na jucerasnju partiju Very Happy

73Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:44

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ma Big Ben je ljudina

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Week 10 - Page 3 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

74Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:46

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Da Rivers ima mnogo bolju sezonu od Bena opet se ne bih kladio na njega u PO jer ce tu pre biti zamenjene uloge. Mislim da sam bas napisao, toliko faktora su protiv Riversa u tom potencijalnom duelu, kad bi dobio BBa to bi bio presedan u sportu uopsteno.

75Week 10 - Page 3 Empty Re: Week 10 Pet 09 Nov 2018, 11:47

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Niger iz huda ::
Kazins ima mnogo losiju sezonu nego sto se ocekivalo.
Ne znam koliko si gledao Vikinge, ali ovo definitivno nije tacno. Cousins je na vjetrometini svaki mec, plus running game im je u problemima zbog OL i povreda.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 7]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći

Similar topics

-

» Week 6
» Week 16
» Week 17
» Week 10
» Week 15

Dozvole ovog foruma: