Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Da, ostalo vrlo nezanimljivo, bar ovako na prvu loptu. Naravno ispratice se sveWild Raven ::SNF, TNF, Jaguars@Cowboys, Steelers@Bengals
To je to otprilike.
Jax vs DalZona do trona ::Sta gledati od 22 h?
Ravens at Titans,verovatno.
Steta sto CIN-PIT nije od 22 h.
Vrlo moguce, ali cu poceti, pa lako promeniti. Ionako obicno zaspim oko HTZona do trona ::Ne znam Maricu,malo mi to mirise na mucenje od utakmice.
kb8 ::Fala, ipaxu mi tvoji puleni olakšali posao ovaj tjedan pa se moglo do pobjede i bez postignutih 100 poena...
Nece napad jos koju sedmicu biti u punom pogonu. Ima tu jos stvari za peglanje, Sony tek ulazi u ritam, Edelman takodje, Gordon hvata playbook i hemiju sa Brejdijem.Peyton Manning ::Izgleda i J.Houston out iz ocajne odbrane KC.
Nz koji je rekord Brady po broju jardi i TD u mecu, al mogao bi da ga napadne u nedelju
Mozda nece biti u punom pogonu, ali su vise nego spremni da uvale jedno 5-7 TD u nedelju.SymphonyX ::Nece napad jos koju sedmicu biti u punom pogonu. Ima tu jos stvari za peglanje, Sony tek ulazi u ritam, Edelman takodje, Gordon hvata playbook i hemiju sa Brejdijem.Peyton Manning ::Izgleda i J.Houston out iz ocajne odbrane KC.
Nz koji je rekord Brady po broju jardi i TD u mecu, al mogao bi da ga napadne u nedelju
Samo da ne bude povreda, ostalo ce bit kako valja.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu