Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Dosadan je period februar-aprilSteelers ::Vec 10. nedelja
A koliko samo cekamo od februara do pocetka sezone
To ti kazem. Nedelja vece uvek moze tenis ili da se pije pice negde napolju, da je tad sezona, pratio bih neuporedivo manje nego sad, kad sam zakucan svaku nedelju uvece za GPkb8 ::Kaxam krenuo trčat i biciklirat, uopće mi NFL ne fali u tim mjesecima, stalno sam u nekom muvingu...
Ovo je baš više, ko što kažeš, zimska zabava da se ubije nedjelja kad se nemre van...
Stvarno je skroz realno cekati da se tri najbolja ikada povuku, pa se vratiti gledanju nekog sportaNiger iz huda ::.
Tenis jesam pratio pre, ali sada ne mogu dok se ovaj trojac ne penzionise a zajedno sa njima njihovi fanovi za koje tenis tog trenutka prestane da postoji.
kb8 ::Kaxam krenuo trčat i biciklirat, uopće mi NFL ne fali u tim mjesecima, stalno sam u nekom muvingu...
Ovo je baš više, ko što kažeš, zimska zabava da se ubije nedjelja kad se nemre van...
Iako kad se zaku'a NBA, niti to više nije pod mus...
Peyton Manning ::Stvarno je skroz realno cekati da se tri najbolja ikada povuku, pa se vratiti gledanju nekog sportaNiger iz huda ::.
Tenis jesam pratio pre, ali sada ne mogu dok se ovaj trojac ne penzionise a zajedno sa njima njihovi fanovi za koje tenis tog trenutka prestane da postoji.
kb8 ::Eo viš, must c TV kažem ti...
Wild Raven ::Iron
Like a lion
In Zion.
Zona do trona ::kb8 ::Eo viš, must c TV kažem ti...
Boki,mozes ti zezati do mile volje.
Igraci poput Ziona su jako,jako retki i svako ko iole voli kosarku,mora utefteriti to kao must see tv.
Mislim,vertical leap mu je insane,bolji od bilo koga u NBA.
Klinac je tako gradjen da bi ucinio cak i HS Lebrona ljubomornim.
I onda kada pomislis,a garant nema ni trunke skilla,onda vidis da mu je ball handling ok i da ce moci da kreira svoj sut i da vec sada moze povremeno da pogodi sa trojke.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu