Steelers ::hoce li se prosiriti rosteri?
Na šta misliš?
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers ::hoce li se prosiriti rosteri?
na roster size zbog koronepenban ::Steelers ::hoce li se prosiriti rosteri?
Na šta misliš?
Poslednji izmenio Steelers dana Uto 11 Avg 2020, 15:17, izmenjeno ukupno 1 puta
Steelers ::na roster size zbog koronepenban ::Steelers ::hoce li se prosiriti rosteri?
Na šta misliš?
sa 16 na 20 igraca
A standard roster typically consists of 16 players, 9 starters and 7 bench spots.
penban ::Prijatelji, braćo, kumovi... Valjda bude sezone i fantasy se odigra. Evo ljudi od prošle godine, pa se nadam da će ista ekipa igrati i ove... S obzirom da sezona počinje 10.9. i da je ideja da draft bude par dva-tri dana pre, molim da se potrvdi ko igra do 25.8. kako bi se u slučaju odustajanja našle adekvatne zamene
1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. Chicha Nesha
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
10. FDS Slobodno mesto...
11. Čelični
12. Penban
ja mislim da je potrebno, jer se moze desiti da neko izgubi dosta igraca odjednom, sto nije fer - waiver system ne bi funkcionisao fer na tom osnovu i desilo bi se da u sred sezone imamo igrace koji izgube svaku sansu da ista urade, a kamoli udju u plejof jer i te rezerve sto pokupe ne mogu biti na nivou protivnikovih startera. i onda ce bataliti da se cimaju i necemo imati kompetitivnu ligu.penban ::Mislim da to nije potrebno, jer je ww, pa se tako mogu korigovati sastavi. Plus, draft će biti par dana pre početka sezone, gde će rosteri već biti definisani.Steelers ::na roster size zbog koronepenban ::Na šta misliš?Steelers ::hoce li se prosiriti rosteri?
sa 16 na 20 igraca
A standard roster typically consists of 16 players, 9 starters and 7 bench spots.
https://fantasy.nfl.com/league/1179507/manage
Steelers ::ja mislim da je potrebno, jer se moze desiti da neko izgubi dosta igraca odjednom, sto nije fer - waiver system ne bi funkcionisao fer na tom osnovu i desilo bi se da u sred sezone imamo igrace koji izgube svaku sansu da ista urade, a kamoli udju u plejof jer i te rezerve sto pokupe ne mogu biti na nivou protivnikovih startera. i onda ce bataliti da se cimaju i necemo imati kompetitivnu ligu.penban ::Mislim da to nije potrebno, jer je ww, pa se tako mogu korigovati sastavi. Plus, draft će biti par dana pre početka sezone, gde će rosteri već biti definisani.Steelers ::na roster size zbog koronepenban ::Na šta misliš?Steelers ::hoce li se prosiriti rosteri?
sa 16 na 20 igraca
https://fantasy.nfl.com/league/1179507/manage
Poslednji izmenio Steelers dana Uto 11 Avg 2020, 15:52, izmenjeno ukupno 1 puta
Steelers ::Hajde prvo da prodiskutujemo, pa cemo lagano posle glasati.
Da, slazem se ako izgubis RB1 ali ovo nije ista situacija kao sa povredama. pogledaj ostalih 8 igraca na rosteru.
Ako se desi da izgubis vise igraca odjednom zbog korona virusa, a pritom te nedelje su na bye week rezerve, a Dane je pokupio sa waivera sve sto valja, dal zaista mislis da je waiver sistem posten prema igracima u ovakvoj nesvakidasnjoj situaciji? a realnost je da ce do toga vrlo cesto dolaziti.
i dobicemo situaciju u kojoj ljudi ni krivi ni duzni gube sansu za podjednakim ucescem u ligi. ponavljam, ovo nikako nije isto kao sa povredama. Ako prepustimo situaciju samu sebi dobicemo nekoga ko ce iskoristiti sansu i uzimati igrace samo da drugi ne bi imao sa cim da igra, u situaciji kad su im potrebniji nego ikad. zato je samo waiver ove godine nedovoljan.
zbog toga mislim da bi prosirenjem za te dodatne 4 rezerve se kroz Draft dala podjednaka sansa svima da sastave ujednacene rostere tokom citave sezone, a da ih korona toliko ne omete. Samo waiverom ne bi.
SymphonyX ::Meni je ok ova velicina rostera. Ako se vec dogovori prosirenje, 2 mjesta je vise nego dovoljno.
Danijel Lg ::dakle igra se
penban ::penban ::Prijatelji, braćo, kumovi... Valjda bude sezone i fantasy se odigra. Evo ljudi od prošle godine, pa se nadam da će ista ekipa igrati i ove... S obzirom da sezona počinje 10.9. i da je ideja da draft bude par dva-tri dana pre, molim da se potrvdi ko igra do 25.8. kako bi se u slučaju odustajanja našle adekvatne zamene
1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. Chicha Nesha
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
11. Čelični
12. Penban
penban ::penban ::Prijatelji, braćo, kumovi... Valjda bude sezone i fantasy se odigra. Evo ljudi od prošle godine, pa se nadam da će ista ekipa igrati i ove... S obzirom da sezona počinje 10.9. i da je ideja da draft bude par dva-tri dana pre, molim da se potrvdi ko igra do 25.8. kako bi se u slučaju odustajanja našle adekvatne zamene
1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. Chicha Nesha
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
11. Čelični
12. Penban
Shaky1982 ::Pozdrav celoj ekipi ovde od jednog novajlije....
Samo da se javim i prijavim za Super League... ako ima mesta naravno...
Ne igras prvu ligu? meshuggah tim?SymphonyX ::Ima mjesto u Ligi1 umjesto mene.
Vidjece commish brzo nadam se, pa neka te ubaci.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu