Igram I ja. Odmah da kazem Pitubda necu prihvatiti ni jednu njegovu ponudu za trejd.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
millhouse ::Igram I ja. Odmah da kazem Pitubda necu prihvatiti ni jednu njegovu ponudu za trejd.
penban ::Jeste da imamo još dosta do nove sezone, ali da ja izbacim listu prošlogodišnjih učesnika lige, pa se vi do 15.8. lagano prijavljujte
1. Pit Bull - pokušaće ove sezone da napravi korak ka podijumu nakon prošlogodišnja dva vezana poraza u 1/2 finalu i borbi za treće mesto
2. Freak
3. Kuzma - kolega sigurica za ligu, nikad ne razočara
4. Chicha Nesha
5. TMH34 - formalnost je bila potvrđivanje učešća
6. Dane - ni jednog momenta se nije dovodilo u pitanje učešće aktuelnog šampiona
7. Ol' Dirty Bastard - lik koji bi izbaksuzirao svakog, ali svakog (na crnoj listi komesara i ove sezone )
8. SymphonyX - Tarkovski sa primorja i ove sezone igra
9. Vlada
10. FDS aka Wild Raven - Thornbridge Brewery je uplatio kotizaciju i za ovu sezonu
11. Čelični - i ako se čeka sastanak povodom novog CBA zakazan za PG početkom osmog meseca, dizajnerska legenda foruma, prekaljeni pratilac ovog sporta i solidan fantasy igrač odličio je da ne bude hold outa (što je odlika tima za koji navija) te da će i ove godine igrati ovu ligu
12. Penban - Vaš Tole i ove sezone
Poslednji put izmenio penban dana Sub 20 Jul 2019, 22:56, izmenio ukupno 5 puta
penban ::millhouse ::Igram I ja. Odmah da kazem Pitubda necu prihvatiti ni jednu njegovu ponudu za trejd.
Mesta u ligu se otvaraju samo ako neko od igrača koji su nastupali prošle sezone odustane. Tako da imam te u vidu, ali s obzirom da su ovde sve iskusni i aktivni igrači mislim da ove sezone na žalost neće biti mesta.
dr.dule ::Red je da kazem da ovo nije free fantasy forum. Moja sugestija je da se poštuju aktivni članovi foruma. Domen se ovde plaća Nisi aktivni član foruma na drugim temama nema fantasti lige za tebe . Ništa licno.
penban ::Jeste da imamo još dosta do nove sezone, ali da ja izbacim listu prošlogodišnjih učesnika lige, pa se vi do 15.8. lagano prijavljujte
1. Pit Bull - pokušaće ove sezone da napravi korak ka podijumu nakon prošlogodišnja dva vezana poraza u 1/2 finalu i borbi za treće mesto
2. Freak - sa odmra se čovek javi, kaže hoće novu titulu... pa da vidimo
4. Chicha Nesha
6. Dane - ni jednog momenta se nije dovodilo u pitanje učešće aktuelnog šampiona
7. Ol' Dirty Bastard - lik koji bi izbaksuzirao svakog, ali svakog (na crnoj listi komesara i ove sezone )
9. Vlada - živ je najveći fantasy guru ove lige, foruma, a i šire
10. FDS aka Wild Raven - Thornbridge Brewery je uplatio kotizaciju i za ovu sezonu
11. Čelični - i ako se čeka sastanak povodom novog CBA zakazan za PG početkom osmog meseca, dizajnerska legenda foruma, prekaljeni pratilac ovog sporta i solidan fantasy igrač odličio je da ne bude hold outa (što je odlika tima za koji navija) te da će i ove godine igrati ovu ligu
Poslednji izmenio penban dana Ned 21 Jul 2019, 16:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Vlado997 ::Tu sam
TMH34dr.dule ::ko je Chicha Nesha cisto pitam
2. Freak - sa odmra se čovek javi, kaže hoće novu titulu... pa da vidimo
4. Chicha Nesha - preko proksija potrvrdio učešće
9. Vlada - živ je najveći fantasy guru ove lige, foruma, a i šire
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu