NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

NFLFS Super League

+18
Shaky1982
dr.dule
millhouse
Cenci D
Vlado997
Steelers
kb8
KPGS
Danijel Lg
Pit Bull
Freak
Peyton Manning
SymphonyX
Mos Def
Zver
TMH34
Chicha Nesha
penban
22 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 19 od 27]

451NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Uto 22 Dec 2020, 09:15

Zver

Zver
VIP
VIP

Bar neće morati da navija za Steelersa...i to je nešto.

...Sa Vajominškog Univerziteta

452NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Uto 22 Dec 2020, 21:35

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Cestitke finalistima, nezasluzeno.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

453NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Sre 23 Dec 2020, 09:22

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Uvjerljivo najbolje dvije ekipe u Finalu i on kaže nezasluženo...

Je'ote...

Fala na čestitkama...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

454NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Ned 27 Dec 2020, 18:48

kb8

kb8
Moderator
Moderator

I u Finalu ja kuburim s WR i izuvam se u zraku, ono stakleno smeće od JJ se nije sastavio cijelu sezonu sam sa sobom a kamoli s loptom...

Teram ga na qratz preplaćeni...

455NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Uto 29 Dec 2020, 10:40

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Cestitke Longest Yard, apsolutna dominacija, 97 poena najmanje sto je imao tokom cele sezone a cestitke i novajliji AndyKory na odlicnoj prvoj sezoni, pocetnicka sreca al cestitke svakako.

Kod mene bronza koja sija zlatnim sjajem jer sam dobio odlazeceg komesara. Simbolicno je i to sto mu je u zadnjem mecu Watkins imao -0.6 poena a dao je Kittle-a za njega iako sam mu ja nudio bolju ponudu.

NFLFS Super League - Page 19 Tenor

456NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Uto 29 Dec 2020, 11:33

kb8

kb8
Moderator
Moderator

NFLFS Super League - Page 19 Untitl77

Bome čestitke pobjedniku, izdominiro cijelu sezonu, zasluženo uzeo titulu...

A mi ostali pljunit u šake i krenut delat, sad se stvaraju šampioni a ne kad sezona već krene Cool Faca

457NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Uto 29 Dec 2020, 12:14

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Freak je napravio dinastiju, cetvrta titula, moracemo da dodamo jos jednu zvezdicu na grb

ali ne bih se slozio za ovo citavu sezonu, tu smo bili ti i ja prvi i drugi, jedno vrijeme te i obidjoh
medjutim Longest Yard je iskusno bio najbolji kad je bilo najpotrebnije, na kraju sezone uhvatio ritam koji je prenio i na plejof i eto jos jedne titule za najtrofejniju ekipu lige.

NFLFS Super League - Page 19 Potpis

458NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Uto 29 Dec 2020, 14:52

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Pa jesmo se mi gonjali s njim al čo'ek na kraju prvi u regularnom dijelu i uvjerljiv u PO, suma sumarum, cijelu sezonu on top bijaše...

459NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Uto 29 Dec 2020, 16:12

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Steelers ::Freak je napravio dinastiju, cetvrta titula, moracemo da dodamo jos jednu zvezdicu na grb

ali ne bih se slozio za ovo citavu sezonu, tu smo bili ti i ja prvi i drugi, jedno vrijeme te i obidjoh
medjutim Longest Yard je iskusno bio najbolji kad je bilo najpotrebnije, na kraju sezone uhvatio ritam koji je prenio i na plejof i eto jos jedne titule za najtrofejniju ekipu lige.

Ma ubedljivo najbolji, nije stvar u pobedama, jako je tesko dobiti svaku tu ti treba srece, stvar u broju poena. Svi mi smo imali utakmice sa 60, 70 poena a ti si cak imao i jednu od 48. Longest je imao najmanje 97.
Udji samo na tabelu i udji na 'true', ako imas 'true' od 48 poena znaci da si ubedljivo najbolji jer je to makismalno poena. I onda jos u dva meca plej ofa imas 125 poena, kraj price, dominacija.

460NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Ned 13 Jun 2021, 09:57

penban

penban
Moderator
Moderator

Pozdrav ljudi,

u masi svega što mi se dešava ovih dana sam našao par minuta da prebacim ovlašćenja na Čeličnog koji će od sada rukovoditi ligom.

Neka nam je svima srećno... trebaće nam.

Naravno da ću i ove sezone igrati, tako da se odmah prijavim Very Happy

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

461NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Pet 20 Avg 2021, 12:53

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Aj i ovde da probamo da se skupimo

1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. kb8
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
10. BasBetis
11. Čelični
12. Penban

Ovo je bese lista od prosle sezone, mislim da je Sharky bio Beograd1982 i da smo se dogovorili prosle godine da ga izbacimo jer je cele sezone bio neaktivano. Ako je tako onda ima jedno slobodno mesto.

Poslednji put izmenio Ol' Dirty Bastard dana Uto 31 Avg 2021, 16:26, izmenio ukupno 7 puta

462NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Pet 20 Avg 2021, 13:00

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Ol' Dirty Bastard ::Aj i ovde da probamo da se skupimo

1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. kb8
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
10. Sharky1982***
11. Čelični
12. Penban

Ovo je bese lista od prosle sezone, mislim da je Sharky bio Beograd1982 i da smo se dogovorili prosle godine da ga izbacimo jer je cele sezone bio neaktivano. Ako je tako onda ima jedno slobodno mesto.
@BasBetis

BasBetis ::Ako ima neka liga gde nedostaje igrača, tu sam.

463NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Pet 20 Avg 2021, 17:03

KPGS

KPGS
VIP
VIP

Prijaviću se mada ne znam da li ću moći biti na draftu (treba u sredu da idem na polikliniku) i da sredim što brže operaciju glupog bruha. Ali računajte na mene

464NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Pet 20 Avg 2021, 23:03

BasBetis

BasBetis
NFL Star
NFL Star

Steelers ::

1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. kb8
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
10. Sharky1982***
11. Čelični
12. Penban

@BasBetis

BasBetis ::Ako ima neka liga gde nedostaje igrača, tu sam.

Onda bih igrao. Basketball

465NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Ned 22 Avg 2021, 02:08

Pit Bull

Pit Bull
MVP
MVP

Ako se uspiju skupiti ljudi, igram.

466NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Pon 23 Avg 2021, 01:19

TMH34

TMH34
NFL Star
NFL Star

Tu sam Popcorn

467NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Pon 23 Avg 2021, 13:45

penban

penban
Moderator
Moderator

Freak igra

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

468NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Pon 23 Avg 2021, 17:33

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Do kad se moraju keeperi staviti ili jos nemamo rok nikakav???

469NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Pon 23 Avg 2021, 19:50

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Omasio si temu, al aj odgovoricu ti ovde, nemamo rok jos nikakav al u sustini verovatno ce biti do tipa zadnja nedelja pred pocetak sezone ili tako nesto. Ti mozes vec da saljes ako znas koga ces.

470NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Uto 24 Avg 2021, 19:46

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. kb8
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
10. BusBetis
11. Čelični
12. Penban

471NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Sre 25 Avg 2021, 09:22

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Više niš ne kužim ko se gdje skuplja...

Pa to je Liga koju smo i lani igrali, Admin nek obnovi pozive, dekne vrijeme drafta i igramo dalje...

Ili je procedura neka sasvim druga?

472NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Sre 25 Avg 2021, 23:54

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Tu sam.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

473NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Čet 26 Avg 2021, 09:20

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

kb8 ::Više niš ne kužim ko se gdje skuplja...

Pa to je Liga koju smo i lani igrali, Admin nek obnovi pozive, dekne vrijeme drafta i igramo dalje...

Ili je procedura neka sasvim druga?

Ma ovde se skupljamo, tako smo uvek radili. Jel igras?

474NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Čet 26 Avg 2021, 11:02

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Pa naravno, nisam ja pičić koji odustaje samo tako...

Još axe ne varam sam lani bio drugi il tak neš, znači ove godine po naslov sammpion

Mos Def likes this post

475NFLFS Super League - Page 19 Empty Re: NFLFS Super League Čet 26 Avg 2021, 20:56

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

vidim upitno je jel igram

STANE VAS SVE PRATI

Mos Def likes this post

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 19 od 27]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 27  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu