Bar neće morati da navija za Steelersa...i to je nešto.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers ::Freak je napravio dinastiju, cetvrta titula, moracemo da dodamo jos jednu zvezdicu na grb
ali ne bih se slozio za ovo citavu sezonu, tu smo bili ti i ja prvi i drugi, jedno vrijeme te i obidjoh
medjutim Longest Yard je iskusno bio najbolji kad je bilo najpotrebnije, na kraju sezone uhvatio ritam koji je prenio i na plejof i eto jos jedne titule za najtrofejniju ekipu lige.
Poslednji put izmenio Ol' Dirty Bastard dana Uto 31 Avg 2021, 16:26, izmenio ukupno 7 puta
@BasBetisOl' Dirty Bastard ::Aj i ovde da probamo da se skupimo
1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. kb8
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
10. Sharky1982***
11. Čelični
12. Penban
Ovo je bese lista od prosle sezone, mislim da je Sharky bio Beograd1982 i da smo se dogovorili prosle godine da ga izbacimo jer je cele sezone bio neaktivano. Ako je tako onda ima jedno slobodno mesto.
BasBetis ::Ako ima neka liga gde nedostaje igrača, tu sam.
Steelers ::@BasBetisOl' Dirty Bastard ::Aj i ovde da probamo da se skupimo
1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. kb8
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
10. Sharky1982***
11. Čelični
12. Penban
Ovo je bese lista od prosle sezone, mislim da je Sharky bio Beograd1982 i da smo se dogovorili prosle godine da ga izbacimo jer je cele sezone bio neaktivano. Ako je tako onda ima jedno slobodno mesto.BasBetis ::Ako ima neka liga gde nedostaje igrača, tu sam.
Ol' Dirty Bastard ::Aj i ovde da probamo da se skupimo
1. Pit Bull
2. Freak
3. Kuzma
4. kb8
5. TMH34
6. Dane
7. Ol' Dirty Bastard
8. SymphonyX
9. Vlada
10. BusBetis
11. Čelični
12. Penban
kb8 ::Više niš ne kužim ko se gdje skuplja...
Pa to je Liga koju smo i lani igrali, Admin nek obnovi pozive, dekne vrijeme drafta i igramo dalje...
Ili je procedura neka sasvim druga?
Mos Def likes this post
Mos Def likes this post
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu