Ne ide mi na ruku nikako ovo sranje sa Huntom ali sva sreća pa imam Carsona, Jonesa i Ingrama iza njega.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Wild Raven ::Ništa od PO...Vlada pokidao u zadnjem kolu.
cestitamPit Bull ::Bice prvorazredna senzacija ako izborim finale sa ovim WR korpusom, ovo je tragedija.
Jedina nada mi je da Mahomes poludi i baci opet jedno 3-4 TDa minimum protiv Cardzersa i bude na 35+ poena. Koja god 3 WRa da stavim, oni nece zbirno 20 poena prebaciti.
Pokidao je mene Russell Wilson sa choke-om u rangu onog Lebronovog protiv Mavsa 2011. Jebenih 8 poena. Onaj interception na kraju poluvremena je najgluplji interception u bar poslednjih 5 godina.Freak ::Biće pokidan u narednomWild Raven ::Ništa od PO...Vlada pokidao u zadnjem kolu.
ispravićemoSteelers ::
Vlado jedini nema grb pa mu je ubacen NO
Poslednji put izmenio penban dana Ned 23 Jun 2019, 12:09, izmenio ukupno 3 puta
penban ::Jeste da imamo još dosta do nove sezone, ali da ja izbacim listu prošlogodišnjih učesnika lige, pa se vi do 15.8. lagano prijavljujte
1. Pit Bull - pokušaće ove sezone da napravi korak ka podijumu nakon prošlogodišnja dva vezana poraza u 1/2 finalu i borbi za treće mesto
2. Freak
3. Kuzma - kolega sigurica za ligu, nikad ne razočara
4. Chicha Nesha
5. TMH34 - formalnost je bila potvrđivanje učešća
6. Dane - ni jednog momenta se nije dovodilo u pitanje učešće aktuelnog šampiona
7. Ol' Dirty Bastard - lik koji bi izbaksuzirao svakog, ali svakog (na crnoj listi komesara i ove sezone )
8. SymphonyX - Tarkovski sa primorja i ove sezone igra
9. Vlada
10. FDS aka Wild Raven - Thornbridge Brewery je uplatio kotizaciju i za ovu sezonu
11. Čelični
12. Penban - Vaš Tole i ove sezone
Poslednji put izmenio penban dana Pet 19 Jul 2019, 00:26, izmenio ukupno 2 puta
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu