Momci...Bilal Powel IR-ovan a ja imam Crowela...ako ste zainteresovani za workhorse RB-a.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
nastavlja se borba za plejofOl' Dirty Bastard ::Al odmeravamo snage ovo kolo pa cemo videti cije ce se lazne nade nastaviti...
Dodatan motiv za vukoveFreak ::Nisam pobornik toga da se u ekipi nadje vise od dva igraca iz jednog tima ali kako trio AJ Green - Mixon - Boyd igra od sledeceg kola cu morati svu trojicu da startujem
Steelers ::Dodatan motiv za vukoveFreak ::Nisam pobornik toga da se u ekipi nadje vise od dva igraca iz jednog tima ali kako trio AJ Green - Mixon - Boyd igra od sledeceg kola cu morati svu trojicu da startujem
Steelers ::maestralna partija mojih igraca u mecu sezone protiv lidera
moram se pohvaliti
Simfoni i Dane, ocekujem neku nagradu u vidu trejda
ne znam za ovu sezonu, ali ja sam isto ovo kolo imao 157.52Vlado997 ::Dane 160 poena ovo kolo. mislim da je to najviše ove sezone.
Auh, ne napominji me. Još sam bijesan. Ne samo zbogo ovog nego jer sam i kolo prije toga popušio za 0,54 poena zbog panjeva Goffa, koji je jedno 3-4 puta gađao potpuno otvorenog Woodsa kao da je Wilt Chamberlain i Mahomes koji na minut do kraja ne može da pogodi Hunta koji je na 3y od njega. Mogao sam da se borim za bye week ovako će biti gusto.Wild Raven ::Hm...po mojoj računici sa Vladom za PO u 13.kolu. A čovek je sinoć pukao maltene dobijen meč jer je Miler imao onaj bolesni big play kakav procuri jednom po sezoni.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu