Pa ne znam, mozda je i sledece, al ja koliko se secam obicno samo jedna nedelja bude od 18h. Ne znam, videcemo
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Oni pomiču tjedan poslije nas, ai pitanje je da li ćemo mi pomjerati sledeći put.kb8 ::Šta nije i sljedeće, oni za 2 tjedna pomiču ili?
According to Tampa Bay Buccaneers, they said: "Fuck that nigga!"SymphonyX ::According to NFL Network's Ian Rapoport, DeSean Jackson has asked to be traded.
Bitno da su prenosili zenski tenis najdosadniji sport u u univerzumu citavu prvu cetvrtinuOl' Dirty Bastard ::Haha a i ja retko kad gledam al po pravilu ovu raniju iz Londona uvek pogledam na SK.
Brate to je finale zavrsnog turnira, nije manje bitno od 8.kola NFLaSteelers ::Bitno da su prenosili zenski tenis najdosadniji sport u u univerzumu citavu prvu cetvrtinuOl' Dirty Bastard ::Haha a i ja retko kad gledam al po pravilu ovu raniju iz Londona uvek pogledam na SK.
Jer bitnije je gledati duel sloan stephens-svitolina nego okrsaj za plejof u londonu
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu