Kakva blokada dzenkinsa
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Pa tebe mozda ne interesuje, ali kazem da nije nebitno.Steelers ::Znas li koliko me interesuje. Nije ni nfl nesto popularan u srbiji ali ni to ne gleda 1% populacije. Po kladionicama i kaficima kao fashion tv upale mozda
Brate ljudi imaju 12 programaPeyton Manning ::Pa tebe mozda ne interesuje, ali kazem da nije nebitno.Steelers ::Znas li koliko me interesuje. Nije ni nfl nesto popularan u srbiji ali ni to ne gleda 1% populacije. Po kladionicama i kaficima kao fashion tv upale mozda
Evo ja sam do sad paralelno gledao Federer-Copil atp500 turnir i NFL.
Poslednji izmenio Steelers dana Ned 28 Okt 2018, 16:53, izmenjeno ukupno 1 puta
Ja sam inace tek pre pola sata shvatio da imam 12Sk a mislio sam da imam 4 plus HD i GolfSteelers ::Brate ljudi imaju 12 programaPeyton Manning ::Pa tebe mozda ne interesuje, ali kazem da nije nebitno.Steelers ::Znas li koliko me interesuje. Nije ni nfl nesto popularan u srbiji ali ni to ne gleda 1% populacije. Po kladionicama i kaficima kao fashion tv upale mozda
I odluce se da ce prenosi na SKHD i opet ne mogu
Meni su pogaseni, treba dodatno da se platiPeyton Manning ::Ja sam inace tek pre pola sata shvatio da imam 12Sk a mislio sam da imam 4 plus HD i GolfSteelers ::Brate ljudi imaju 12 programaPeyton Manning ::Pa tebe mozda ne interesuje, ali kazem da nije nebitno.Steelers ::Znas li koliko me interesuje. Nije ni nfl nesto popularan u srbiji ali ni to ne gleda 1% populacije. Po kladionicama i kaficima kao fashion tv upale mozda
I odluce se da ce prenosi na SKHD i opet ne mogu
To je najveca nada za Jax,mada msm da ce biti down by contact ipakOl' Dirty Bastard ::Meni vise vuce da nije al cim postoji sumnja ja bi ostavio kako jeste
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu