NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Week 8

+15
viking
BasBetis
KPGS
penban
The Bad Man
SymphonyX
kb8
Zver
mardok
Steelers
Cenci D
dr.dule
Peyton Manning
Mean_Machine
Niger iz huda
19 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Ići dole  Poruka [Strana 13 od 13]

301Week 8  - Page 13 Empty Re: Week 8 Pon 29 Okt 2018, 19:48

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Zona do trona ::
Ol' Dirty Bastard ::Poboljsalo se generalno sudjenje zadnja 2,3 kola, naravno ima i dalje diskutabilnih odluka na mecevima recimo TNF ovaj zadnji ali ne sviraju toliko one glupe RTP kazne i slicno. A ni od pocetka sezone ne sviraju ono spustanje glave za iniciranje kontakta kacigom sto su pricali, bar ja nisam primetio. Mozda su o tome pricali kao samo da se vidi da nesto hoce da urade po pitanju toga a onda u toku igre ni ne sviraju.

Upravo o ovome mislim vec vise nedelja,ali nikako da se raspisem. Very Happy

U offseasonu,fokus NFL i medija je bio na edukaciji i novom pravilu o spustanju helmeta.Onda krene reg.sezona i ne da se to ne svira,nego se i sto puta nisu svirali evidentni i opasni helmet to helmet udarci u punoj brzini.

Sa druge strane,naprave toliku kontraverzu sa RTP bulsitom,a to su uveli na takva kurvanjska vrata jer o tome se u offseasonu nije ni pricalo.

I jos jedna stvar. Zasto se selektivno svira dead ball u slucaju offside-a?

Receno je da ce od ove sezone svaki offside biti  momentalni prekid akcije. Da ne dodje do povreda itd.

Sada imamo situaciju da neke sudije odmah zaustavljaju akciju,a neke daju free play napadu.

Znam da volis da zboris o sudjenju,pa eto,da i ja dam mali doprinos.

Pre par dana nesto razmisljam reko malo malo ja pisem ovde o sudjenju ispasce ko da samo to gledam al nije tako Very Happy Samo me nervira kad se igra unistava. Pisao sam i u NBA temi za korake, ja ne znam za vas ali ja sam ispratio vecinu meceva do sada i ono je neverovatno koliko se koraka pravi, ja mislim vise nego ikad i prosto bode oci. Isto rade i sa NFLom i onda moram negde da se izduvam posto me nervira pa to uradim ovde Very Happy

A slazem se za offside i to je najveci problem u NFLu, to selektivno sudjenje i sto se prepusta sudijama da odlucuju da li je prekrsaj ili nije. To mora da se svede na minimum. Znaci jesi rekao da se prekida offside (glupo pravilo al ajde), onda ga sviraj uvek ili nemoj uopste. Mada ja sudije ni ne krivim, krivim samu ligu i one koji odlucuju. AF je sam po sebi zajeban za sudjenje a oni im uopste ne olakasavaju posao.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

302Week 8  - Page 13 Empty Re: Week 8 Pon 29 Okt 2018, 22:27

BasBetis

BasBetis
NFL Star
NFL Star

Sad kad se Bilsi nabriju.

303Week 8  - Page 13 Empty Re: Week 8 Pon 29 Okt 2018, 23:30

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Pisao sam već o suđenju i u temi prošle nedelje. Pošto uglavnom svi kritikuju, red je nekad i pohvaliti. Pizdeli smo na nova pravila tokom predsezone i u prvih par kola. Čini mi se da su prestali da se sviraju faulovi nad QB od kad je onaj igrač Majamija pokidao ligamente. Već napisah, u mnogo navrata ni kaciga o kacigu nije sviran. Prevelik pritisak je nastao sa svih strana, morali su popustiti.

304Week 8  - Page 13 Empty Re: Week 8 Uto 30 Okt 2018, 07:10

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

ovo nocas bio paklen mec odbrana. doduse jedni imaju ocajan napad a drugi odbranu ali su tu negde da su mogli da se dobro krljaju. sve u svemu , rezultat ne govori o mecu kakav je bio. NE prelomila mec u poslednjih 10minuta sa TD napada i TD odbrane.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Week 8  - Page 13 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

305Week 8  - Page 13 Empty Re: Week 8 Uto 30 Okt 2018, 13:50

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

ESPN toliko jadno radi prenose da je to tragedija. Ne zna se sta je gore, grafika ili komentatori.
Mec je u svakom pogledu licio na predsezonski.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 13 od 13]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Similar topics

-

» Week 8
» Week 1
» Week 5
» Week 14
» Week 11

Dozvole ovog foruma: