Obj ce doziveti nervni slom do kraja sezone.
Wentz odigrao najbolji mec od povratka
Wentz odigrao najbolji mec od povratka
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
JAX se pominjao u trejdu za njega na kraju prosle godine, sad ne znam da li bi dali nesto za njega.KPGS ::A Ilija je stvarno za cutovanje i mars u penziju. Samo pogled i strah koji se vidi u njegovim ocima dovoljno govori da je vreme da ide u penziju. Previse para za matorog ocerupanog usranog goluba!
Bizon ::Ovaj Barkly cudo od igraca.
Zona do trona ::Bizon ::Ovaj Barkly cudo od igraca.
Bio sam skeptican,kada sam video neke njegove NCAA statistike,mislio sam da se stvara prevelik hype,ali wow!
Momak je stvarno cudovisno dobar.
Naravno,i dalje mislim da je to bio pogresan pik ako Darnold ili Rosen postanu franchise QB.
Posle prve utakmice sa JAX nije ostavio neki utisak na mene, 1 trcanje od tipa 60 jardi, i ostatak tekme nesto oko 2-3 jarda po nosenju.Zona do trona ::Bizon ::Ovaj Barkly cudo od igraca.
Bio sam skeptican,kada sam video neke njegove NCAA statistike,mislio sam da se stvara prevelik hype,ali wow!
Momak je stvarno cudovisno dobar.
Ol' Dirty Bastard ::Realno ti njemu kad oduzems screen passove i pogledas samo jarde trcanjem to nije nesto spektakularno ali statistika vara. On skoro svako trcanje izbegava defanzivca a nije jos ni dosao do linije skrimidza. Bas juce na mecu, on je na jednom trcanju uzeo cini mi se oko 9 jardi a izbegao je jedno 3,4 obaranja, svaki drugi RB bi davno pao. To sto on izvlaci, retko ko u ligi moze.
Wild Raven ::Ono je ubeljivo najbolje trčanje koje sam video unazad pet godina . A samo devet jardi
kb8 ::Ol' Dirty Bastard ::Realno ti njemu kad oduzems screen passove i pogledas samo jarde trcanjem to nije nesto spektakularno ali statistika vara. On skoro svako trcanje izbegava defanzivca a nije jos ni dosao do linije skrimidza. Bas juce na mecu, on je na jednom trcanju uzeo cini mi se oko 9 jardi a izbegao je jedno 3,4 obaranja, svaki drugi RB bi davno pao. To sto on izvlaci, retko ko u ligi moze.
De mi pridrži ovo pivo...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu