Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
A onda tog istog Casserly-ja namazali go...ma jer nije novinar vec izvestac/komentator, nije naveo nijedan izvor, i jos gomila stvari. Kao prolupao je odavno, sad pokusava tako nekim pricama da se progura.kb8 ::Sad čujem da Charley Casserly kaže da Murray se nije baš proslavio u intervjuima i čudesima, da čo'ek nema nikakve kvalitete vođe, da je loš u pregovorima i razgovorima i da ako ga Cardsi ne uzmu da bi se mogo strmopizdit dobrano na listi...
Suma sumarum, panj u džepnom izdanju..
millhouse ::Preston Vilijams je imao prejadan pro day. Nece on biti draftovan.
Zona do trona ::millhouse ::Preston Vilijams je imao prejadan pro day. Nece on biti draftovan.
Slabo istrcao?
Los vertical jump?
kb8 ::Pa u tom i je valjda stvar, Vrabci su ga zapikirali i ako ga oni nekim slučajem ne uzmu, ko zna di će se strmopizdit...
Meni je sad zanimljivije kome i za što će utopit Rosena...
Zona do trona ::
Zamislite sledeci scenario.
Arizona trade-uje Rosena. Rosen postane solidan starter u NFL. Marej postane bust.
I jos si propustio da sa 1.pikom draftujes jednu od mnogih defanzivnih nemani koje ce biti selektovane u top ten na predstojecem draftu.
Zona do trona ::
Arizona trade-uje Rosena. Rosen postane solidan starter u NFL. Marej postane bust.
Zona do trona ::Ljudi,ja stvarno ne znam da li je ovo sve jedan veliki blef,ako nije,da li se ikada u istoriji NFL desilo da tim svim silama pokusava da trade-uje top 10 pika na QB nakon rookie sezone?
Rosen me je razocarao u rookie sezoni,tim oko njega jeste bio ocajan,OL pogotovo,ali je on mogao da pokaze makar neki svetli trenutak.Mnostvo HOF QB je draftovano od strane ocajnih franciza,pa su vec u rookie sezoni,tu i tamo,pokazali makar u par navrata da su za velika dela.
Bez obzira na navedeno u prethodnom pasusu,meni nikako nije jasno da trejdujes Rosena vec sada?
Taj trade je tolika kocka i moze ti se isplatiti samo ako mali dzojstik sa Oklahome postane all pro QB.
Zamislite sledeci scenario.
I jos si propustio da sa 1.pikom draftujes jednu od mnogih defanzivnih nemani koje ce biti selektovane u top ten na predstojecem draftu.
mardok ::Zona do trona ::
Rosen ode u NE i tamo nastavi dinastiju...
*ostatak NFLa *
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu