dobra klasa za dubinu rostera.
nisam registrovao da su se krmici vratili na Bamu odnosno Burn
nisam registrovao da su se krmici vratili na Bamu odnosno Burn
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::cek da vidimo kakav mozak imaju u war room Jax, NYG, Cin, Mia, Den, Was.
dr.dule ::da li mi se cini ili pocinje hajp oko Kyler Murray. sta li ce reci Goga Zona do trona kada procita da je malac bolji od Pekara
Mislim da je veci problem kad omase i draftuju bust nego ovo .SymphonyX ::Prije SB-a je kruzio draft profil Donalda i prica koliko su skauti omasili u tom slucaju.
kad smo vec potegli pricu o mock istoriji, pogledao sam svoju retrospektivudr.dule ::ja sam ga birao na nasem mocku za remse. cudno da ljudji od struke nisu videli kakav je igrac. tada je bila prica da je malen za dt nfl kalibra.
Steelers ::kad smo vec potegli pricu o mock istoriji, pogledao sam svoju retrospektivudr.dule ::ja sam ga birao na nasem mocku za remse. cudno da ljudji od struke nisu videli kakav je igrac. tada je bila prica da je malen za dt nfl kalibra.
Mock Draft 2014
2. Runda | No. 46 | Allen Robinson, WR - 1*Pro Bowl, NFL receiving touchdowns co-leader (2015)
3. Runda | No. 80 | Jeremy Hill, RB- u realnosti izabran u drugoj
4. Runda | No. 97 | Telvin Smith, LB - 1*Pro Bowl
6. runda | No. 215 | Andrew Norwell, OL - First-team All-Pro (2017)
Mock Draft 2015 i 16 su bili skoro totalni promasaj, sem Agholora mada ni on nije pokazao koliko se predvidjalo
Mock 2017
2. Runda | No. 47| Bishard "Budda" Baker - 1*Pro Bowl
2. Runda | No. 62 | Patrick Mahomes - MVP u realnosti uzet sa no.10
3. Runda | No.67 | Chris Godwin, WR
za 2018 jos je rano pricati ali eto
Derwin James je odma izabran za 1*Pro Bowl
Lamara Dzeksona sam isto uzeo, iako je postao starter i usao u plejof ne bih ga ponovo birao
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu