Nešto nisam pratio ove kvale za Kinu. Jesu li se ovi naši plasirali, i ako nisu šta još treba da urade pa da bude da jesu.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
Mislim da je dovoljna jedna pobeda jer je Izrael izgubio od Gruzijemardok ::S'obrzirom na poraz od Izraela, moramo sve do kraja da pobedimo, vec smo tukli do sada neporazene Grke pre par dana, ima jos jedan krug mislim 2 utakmice koje moramo da dobijemo.
Peyton Manning ::Mislim da je dovoljna jedna pobeda jer je Izrael izgubio od Gruzijemardok ::S'obrzirom na poraz od Izraela, moramo sve do kraja da pobedimo, vec smo tukli do sada neporazene Grke pre par dana, ima jos jedan krug mislim 2 utakmice koje moramo da dobijemo.
Proradili Lucic, Milosavljevic, dobro je..stvarno SP bez nas bi bilo cudnomardok ::Dobro je, izvukli smo se nekako, barem neko sa Balkana da ide na SP.
prati se, slicno napravili kao i za fudbal prosle godine. zao mi je sto nedovic nije pozvan bas normalan momakPeyton Manning ::Jel gleda neko ove emisije na RTS U susret svetskom?
Dobro je uradjeno
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu